2777
2789
عنوان

سكسكه جنين….😢😣

4380 بازدید | 26 پست

سلام اخراي ماه هفت هستم چندروز هرروز متوجه سكسكه فندقم ميشم هر دفعه فكنم ده ديقه طول بكشه

سر دخترمم حس ميكردم البته از ماه ٩ فكنم خلاصه اونم خيلي سكسكه ميكرد و بهم گفتن سكسكه زياد جنين نشون رفلاكس بعد تولد البته اين حرف من بعد بدنيااومدن بچه فهميدم و واقعا هم همينطور بود انقد ريفلاكسش شديد بود ك افسردگي شديد گرفته بودم از بس اذيت بودم و پشيمون شده بودم از بچه دارشدنم

الانم دارم حس ميكنم سكسكه رو و كلي ترس برم داشته ك نكنه همونه تو ني ني سايت هم خوندم سكسكه جنين نشون رفلاكس ايندشه

😣😣😣😣

ولي من دلم ي بچه اروم سالم ميخواد نميدونم بايد چيكاركنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صداش چطوریه من الان هفت ماهمه چطور بفهمم سکسکه میکنه😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

نه بابا هر دو بچه من زیاد سکسه میکردن اولی که بعد از به دنیا اومدنی کولیک داشت که زود خوب شد دومی نه بعدشم رفلاکس اکثر نوزاد شایعه 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

نه فکر نمیکنم 

بچم پنجاه روزشه تو دوران بارداری هرروز سکسکه میکرد ولی الان اینقدر اذیت نمیکنه که خیلی زیاد خسته بشم 

سر بچه اولم خیلی خیلی خسته شدم 

این بچم قلبش حفره داره بی زحمت دعا کن

نه فکر نمیکنم  بچم پنجاه روزشه تو دوران بارداری هرروز سکسکه میکرد ولی الان اینقدر اذیت نمیکنه ...

انشالله كه خوب خوب بشه عزيزم فداي قلب كوچولوش نذر علي اصغر كن انشالا كه حاجت بگيري دخترعمومم بچش ي مشكل قلبي داشت ك ميخواستن تو نوزادي عملش كنن نذر علي اصغر ك با كمال تعجب قبل عمل گفتن اي وا خوب خوب شده

نه بابا هر دو بچه من زیاد سکسه میکردن اولی که بعد از به دنیا اومدنی کولیک داشت که زود خوب شد دومی نه ...

همش فكر ميكنم ك بايد تغذيم چطور باشه كه بعد بدنيااومدنش كوليك يا رفلاكس نداشته باشه 

وقتي من دختراولمو بدنيااوردم ب معناي واقعي سرويس شدم بارفلاكسش و كوليكش جوري ك از بس نميتونسم بخوابم زيرچشمام چنان سياه شده بود ك فك ميكردن معتاد شدم تا يكسال هرشب هرروز اسير بودم سه ماه بعد من خواهرشوهرم زاييد تو ي ساختمون بوديم واي انقد بش اروم بود ك حد نداشت مامانش تا دوماه بعد زايمانش هرروز نخوداب ميخورد ك شيرش زياد شه حتي يك ساعت بچش دلدرد نگرفت مث عروسك اروم بود جيگرشو برم