2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

955 بازدید | 106 پست

سلام دوستان. تازه یه دوهفته با آقا پسری  آشنا شدم که ایشون در خواست اشنایی همون روز اول زیر نظر خانوادا ها داد ولی  من فعلا ازدوج این چیزا دوست ندارم.بنظرم پسری هست بتونم یکم درباره اش فکر  کنم و ردش نکنم

حالا بعد دوهفته گفت بیا یک ساعت یه جا بریم ببینمت حرف بزنیم

به دوستم گفتم.گفت  تو که جواب منفی فعلا دادی و نرو بزار دست نیافتنی باشی براش

خودم میگم بهتره همو ببینیم یه بار و آشنا شدیم

ادمیم  نیستم با یه بار دیدن وابسته بشم یا بچگانه تصمیم بگیرم 

حالا بنظر شما حرف دوستم درسته نرم؟

یا برم یه ساعت سنگین و عاقل بشینم  حرف بزنیم بیام؟

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

ب نظرم اولش یکم ناز کن و بگو باید بیشتر بشناسمت من خانومم نمیتونم راحت راه بیفتم دنبالت تا نشناختمت درست

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه نمیخوایش یا کلا ردش کن  بره و تمام  یا برو عاقلانه آشنا شو تو شایو وابسته نشی ولی از دل اونم خبر داری ...دیگه جرا سر میدونی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

با خانواده در میون بذار.وقتی میگی زیر نظر خانواده ها درخواستشو داده حالا تو هم با خانواده درمیون بذار بابت جلسه معارفه.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
ب نظرم اولش یکم ناز کن و بگو باید بیشتر بشناسمت من خانومم نمیتونم راحت راه بیفتم دنبالت تا نشناختمت ...

اره دقیقا اینارو گفتم گفت من هرچقدر بگی صبر میکنم  ولی باید بشناسی منو  حرب بزنم و نظرتو عوض کنم

ولی ته دلم میخواد بیینمش😂😕

نمیدونم‌چند ساله هستی و چه موقعیتی داری فکر نکنم سنت زیاد باشه 

ولی اول با خودت به توافق برس

اگر قصد ازدواج نداری باید دوست بشی . اگر نه قصد ازدواج داری نه دوستی خوب دیگه اصلا اشنایی و حرف زدنت چیه 

اگر از دوستی خوشت نمیاد و دیدگاه ازدواج بلند مدت داری ، محدوده انتخاب و معیارهات متفاوت میشه 

خلاصه ببین با خودت چند چندی بعد طبق هدفت عمل کن  

بگو همون زیر نظر خانواده باشه چون اگه نباشه عادی میشی براش  وقتی خودش پیشنهادشو داده چرا شما ر ...

خب  من هنوز نمیخوام ازدواج کنم و این چیزا بشه 

هنوز ۲۰ سالمه کلی آرزو و هدف دارم

اون ۲۶ سالش همه کاراش کرده 

من ک نکردم

اره دقیقا اینارو گفتم گفت من هرچقدر بگی صبر میکنم  ولی باید بشناسی منو  حرب بزنم و نظرتو ع ...

بگو ی جای عمومی مثل کافی شاپ یا رستوران موافقم ی ساعت بیشتر نمیتونم 

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸

عزیزم یساعت چخبره برو بیس دقیقه و تواولین نفری باشی ک پیشنهاد رفتن بدی 

یعنی بهو پاشو بگو خب دیگه برم ک کلی کار دارم مامانمم منتظره یعنی از اون دخترای علاف بی برنامه نیستی وقتت پره 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲