2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 106 پست
با خانواده در میون بذار.وقتی میگی زیر نظر خانواده ها درخواستشو داده حالا تو هم با خانواده درمیون بذا ...

بستگی داره خانوادش چجوری باشن 

اگه اینقدر روشن فکر نباشن و موقعیت خوبی رو ب خاطر محدودیت خانواده از دست بده چی ؟!

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸
اره دقیقا اینارو گفتم گفت من هرچقدر بگی صبر میکنم  ولی باید بشناسی منو  حرب بزنم و نظرتو ع ...

پس نگو وابسته نمیشم ازالان اثارش پیداس

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم‌چند ساله هستی و چه موقعیتی داری فکر نکنم سنت زیاد باشه  ولی اول با خودت به توافق برس ...

نه من از دوستی خوشم نمیاد

ولی دقیقا اخلاقش یکی مثل خودمه و دلمم نمیخواد از دستش بدم

تاحالا خیلی ها پیشنهاد دادن ولی من منطقی فکر کردم و رد کردم چون بدرد نمیخوردن

از ایشون  یه خورده خیالم راحته بخاطر همین 

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
پس نگو وابسته نمیشم ازالان اثارش پیداس

نه اینو مطمئنم 

خودمو میشناسم  فعلا وابسته  نمیشم تا زمانی بشناسمش و مطمئن شم

من تا تونستم منطقی فکر کردم 

ا

خب  من هنوز نمیخوام ازدواج کنم و این چیزا بشه  هنوز ۲۰ سالمه کلی آرزو و هدف دارم اون ۲۶ ...

خب پس تکلیفت روشنه کات کن بره یموقعیت دیگه برات پیش بیاد رابطه بهتره یسال بیشتر طول نکشه چون تکراری میشی اهمیتت و جذابیتت نسبت ب اول کم میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اره دقیقا اینارو گفتم گفت من هرچقدر بگی صبر میکنم  ولی باید بشناسی منو  حرب بزنم و نظرتو ع ...

زیر نظر خانواده باشه بهتره

هم باید پدرت خوب بفهمه چجور آدمی هست هم باید تو 

نباید عجله کنید 

میدونی باباها خیلی خوب میتونن آدم رو تشخیص بدن 

بستگی داره خانوادش چجوری باشن  اگه اینقدر روشن فکر نباشن و موقعیت خوبی رو ب خاطر محدودیت خانوا ...

جلسه معارفه دیگه در هر صورتی باید قبل خواستگاری انجام شه😐

چه حساس باشن

چه نباشن.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
خب  من هنوز نمیخوام ازدواج کنم و این چیزا بشه  هنوز ۲۰ سالمه کلی آرزو و هدف دارم اون ۲۶ ...

اینکه خانواده در جریان آشنایی باشه دلیل بر ازدواج نیست 

فقط آشنا میشی و اگه نخواستی قبول نمیکنی 

اینکه میگی من کاری نکردم معنیش چیه؟؟؟ 

یعنی میخوای دوستی و ... تجربه کنی که اگه اینطوریه خب راحت دوست شو و خوش بگذرون ولی اگه نمیخوای با کسی دوست بشی خب آشنا بشو زیر نظر خانواده دیگه 

تکلیفت با خودت معلوم نیست انگار

بستگی داره خانوادش چجوری باشن  اگه اینقدر روشن فکر نباشن و موقعیت خوبی رو ب خاطر محدودیت خانوا ...

خانواده ام اصلا روشن فکر نیستن درست میگی

هرچقدر من خودم بفکر خودم و درس خوندنم و کار کردن و مستقل شونم بودم

وگرنه اونا میخواستن هرکی  اومد خواستگاری ازدواج کنم ‌ ک کلی مخالفت کردم  😑

جلسه معارفه دیگه در هر صورتی باید قبل خواستگاری انجام شه😐 چه حساس باشن چه نباشن.

فعلا چ نمیخواد ازدواج کنن حالا حالاها

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸
زیر نظر خانواده باشه بهتره هم باید پدرت خوب بفهمه چجور آدمی هست هم باید تو  نباید عجله کنید&n ...

اخه میترسم بعدش اوکی بشه بگن نامزدی فلان بهان  درگیر این چیرا بشم

مم خودم دوست دارم حداقل  یک سال دیگه یا دوسال دیگه این چیزا بشه یکم سنم بره بالاتر

نه من از دوستی خوشم نمیاد ولی دقیقا اخلاقش یکی مثل خودمه و دلمم نمیخواد از دستش بدم تاحالا خیلی ها ...

اگ دوسش داری ازدواج کن سنتم بهترین سن ازدواجو بارداریه 

و میتونی باهاش شرط کنی و تو عقدنامه ذکر کنی 

هرچی ک میخوای بعدازدواج تودوران نامزدی برو ادامه بده 

درستو بخون درمورد کار تحصیل هرچیزی ک نگرانی داری شرطاتو بذار 

خانواده ام اصلا روشن فکر نیستن درست میگی هرچقدر من خودم بفکر خودم و درس خوندنم و کار کردن و مستقل ش ...

اونا می‌خوان سنتی ازدواج کنی اینو عیب میدونن ک با یکی ب شناخت برسی و بعد پس بهشون نگو ولی خودت حواست باشه از چهارچوبا خارج نشی

نه اینو مطمئنم  خودمو میشناسم  فعلا وابسته  نمیشم تا زمانی بشناسمش و مطمئن شم من تا ...

خداکنه انگار ازدسش بدی حالت خراب میشه

فعلا چ نمیخواد ازدواج کنن حالا حالاها

خب من جوابم رو طبق گفته خودش دادم

ک گفت خانواده ها مطلعن و من فکر کردم خواستگارشه.

خب اگه نیست دیگه میره تو فاز دوستی دیه

اگه میخواد دوست شه جریان متفاوته اصلا ممکنه دیگه به ازدواج ختم نشه.🤷‍♀️نظر شخصی خودش مهمه پس

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...