2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

310 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من از هفته ۲۴ دیابت بارداری دارم الان ۳۴ هفتمه خیلی بخاطر رژیمش وزن کم کردم و لاغر شدم امروز رفتم سونو وزن بچم۱۹۷۰ بود ولی دکتر غددم میگه بیشتر از دوازده قاشق برنج و دو کف دست نون با وعده هات نمیتونی بخوری کباب میخورم هرروز اجیل شیر ماست و میوه کم قند ولی بازم اغرم کسی بوده مث من بوده بخاطر دیابت و وزن بچش نورمال باشه تو تولد

عزیزم میشه بگی علائمت چی بوده منم هفته ۲۴م چندروزه دیگه آزمایش قنددارم همش سرم سنگینه می گم نکنه دیابت بارداری دارم

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم ولی رژیم میگیرم ... خیلی وزنم نرفته بالا ولی ربطی به رشد بچه نداره.... مواد پروتئن دار زیاد استفاده کن مثل فیله مرغ، ماهی آبپز، ماست یونانی، نان تست پروتئن، گوشت آبپز، حبوبات مثل عدس، میوه هم سیب .... در کل سه واحد بیشتر میوه نخور.... اینجوری مواد مهم به بدنت میرسه و بچه هم رشد خودش رو داره

آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=