2777
2789
عنوان

تصادف کردیم

189 بازدید | 32 پست

داشتیم میرفتیم ک ی میدون بود ما میدون رو ندیدیم

بعد داشتیم مستقیم میرفتیم ( در صورتی ک باید دور میزدیم ) ک یکی با سرعت زیاااااد از پمپ بنزین اومد زد بهمون

ماشین اون سپر و آینش شکسته

ماشین ما چیزیش نشده

حالا زنگ زدیم پلیس نیم ساعته خبر مرگش نیومده

الان ما مقصریم یا اون طرف؟

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سطح ادب ۱۰۰ از ۱۰۰

اون پلیس داره تصادف شلدستایی مثل شمارو میبینه دیگه که میدون به اون گندکی رو نمیبینین و دیر میکنه😐

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اون طرف

واقعا؟ ما اینجا آشنا نیستیم

بعد طرف خودش زنگ زده

اصلا نمیدونیم ب کی زنگ زده

اصلا آیا زنگ زده یا ن

الان نزدیک ۱ ساعته منتظر پلیسیم

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

احتمالا اوشون مقصره زده به شما

حالم خیلی بده . تو شهر غریب تصادف کردیم

و اینکه مگه میشه میدون رو ندید ؟😐

ما اینجا غریبیم . بعد دنبال نماز خونه بودیم . حواسمون اصلا ب میدون نبود .

🙄🙄 چطور میدون به اون گندگی رو ندیدین😐

احتمال قوی اون بدبخت مقصره که شما با حواس پرتی تون اونم بدبخت کردین

ماشین شما چیه که چیزیش نشده؟

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
مگه میشه میدون رو نبینید؟😐ولی فک کنم اون طرف مقصره

متاسفانه بله . تو شهر غریب پیش میاد ..... اشتباه از ما هم بود ولی خب طرف میتونست داد بزنه بهمون بگه هوی یارو کوری مگه اینجا میدون هست ولی اونم با سرعت اومد زد بهمون متاسفانه 😔