2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هی میگم از فردا دوباره فردا بیشتر میخورم من برنج رو خیلی میخورم

کم کم کمش کن..اوایل نصف بشقاب ..بعد کلا یه کفگیر بخور ولی حذفش نکن اصلا..اوایل سعی هر وقت گرسنه ت شد یکم خرما یا آجیل یا میوه بخوری ..بعد کم کم بدن عادت میکنه

کم کم کمش کن..اوایل نصف بشقاب ..بعد کلا یه کفگیر بخور ولی حذفش نکن اصلا..اوایل سعی هر وقت گرسنه ت شد ...

اره وقتی رژیم میگیرم اولش سخته بعدش دیگه راحت میگیرم ولی الان چون شکستمش هی میگم از فردا از فردا دوباره میشکنم ولی دیگه واقعا از فردا میگیرم ممنون ازت😘😘😘

اره وقتی رژیم میگیرم اولش سخته بعدش دیگه راحت میگیرم ولی الان چون شکستمش هی میگم از فردا از فردا دوب ...

منم اینجوری ام..سعی کن عکس غذاها رو نبینی که دلت نخواد..بجاش بزن نت عکس خانومای ورزشکارو ببین انگیزه بگیری..یا اگه یه لباس تنگ داری بذار جلوی چشم باشه و به خودت قول بدی که بزودی بپوشیش..👌😘

چه رژیمی؟؟؟من طبق برنامه نمیتونم همینجوری خودم بگیرم بهتره وگرنه میشکنمش

اره طبق برنامه اس ولی تضمینی 9 کیلو کم میکنه در ماه..یعنی تضمین خودش 10 کیلوعه ولی من ی ماه دقیقا عین خودش انجام  دادم 9 کیلو کم کردم ورزشم اصلا نداره...بعد ی ماه دیگش انجام میدادمش اما نه کامل عین خودش مثلا سه بار تو ماه مهمونی رفتیم تا حد مرگ خوردم 8 کیلو کم کردم

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران