من ۲۰ روزه عمل بینیم گذشته امروز دکترم گفت چرا استخوان سازی کرده بینیت متوجه منظورش نشدم چیزی نگفتم اومدم خونه دست زدم دیدم قسمت بالای بینیم که قبلا قوز داشت یکم برآمده شده از کنار هم استخون انگار زده بیرون خیلی نگران شدم یعنی دوباره باید عمل کنم 😭😭
سلام راستی من دو ماه یه بار میرم دکتر ولی همش میگه برو بعدا بیا داره بهتر میشه فعلا وضعیتم مشخص نیست ...
یعنی سوهان کشی انجام نداد براتون الان یکسال گذشته از عملتون ،من علاوهبر ورم رو پل بینی نوک بینیم هم خیلی ورم داره الان ۵۰ روزه افسردگی شدید گرفتم خیلی افتضاح و زشت شده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی سوهان کشی انجام نداد براتون الان یکسال گذشته از عملتون ،من علاوهبر ورم رو پل بینی نوک بینیم هم ...
۵۰ روز اصلا زمان مناسبی برای تصمیم گیری نیست خیلی زمان میخواد بینی شکل بگیره اصلا ناراحت نباش اون همش ورمه درست میشه حتی برجستگی روی بینی من هم رو به کاهش ، برای همین همش میگه برو بعدا