2777
2789
عنوان

استخوان سازی بعد عمل بینی

15647 بازدید | 34 پست

من ۲۰ روزه عمل بینیم گذشته امروز دکترم گفت چرا استخوان سازی کرده بینیت متوجه منظورش نشدم چیزی نگفتم اومدم خونه دست زدم دیدم قسمت بالای بینیم که قبلا قوز داشت یکم برآمده شده از کنار هم استخون انگار زده بیرون خیلی نگران شدم یعنی دوباره باید عمل کنم 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوهان کشیدن درد داره !؟

من نکردم و‌ندیدم ولی شنیدم میگن درد داره نمیدونم حالا واقعا داره یا نه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
 دکترت چی میگه چرا اینجوری شده ؟ با عمل ترمیمی حل نمیشه ؟

نمیخوام عمل ترمیمی کنم دیگه پولشو ندارم و البته طاقت دردشو .‌. دکترم فعلن دو ماهه ندیده ولی خب میبینه هم زیاد توضیح نمیده و اهمیتی نداره واسش 

نمیخوام عمل ترمیمی کنم دیگه پولشو ندارم و البته طاقت دردشو .‌. دکترم فعلن دو ماهه ندیده ولی خب میبین ...

متاسفانه اکثر دکترا همینجورین اهمیتی نداره براشون خداروشکر دکتر من اینجوری نیست خیلی حواسش هست تو اینترنت هم دیدم گفتن عادیه رفع میشه من زیادی نگرانم ، تو هم اگه پول دستت اومد برو پیش یه دکتر دیگه حیفه انقدر عذاب بکشی

منو ببینی چی میگی .. انقد چاله یا و ورم کرده ک بشدت پشیمونم .. حتی استخونشم لمس میکنم همش قوز .. 😭 ...

سلام عزیزم مشکلات بینیت اوکی شد، درد داخل بینی من دارم استخوان اضافه کنار بینیم تو چه کردی ؟ 

متاسفانه اکثر دکترا همینجورین اهمیتی نداره براشون خداروشکر دکتر من اینجوری نیست خیلی حواسش هست تو ای ...

سلام عزیزم، مشکل شما حل شد ،منم همچین مشکلی دارم افسردگی گرفتم بخدا