2777
2789
عنوان

کسی اینجا مشکل معده داره؟

177 بازدید | 20 پست

اگه اره چه علائمی دارین؟ مثلا من بعضی وقتا تپش قلب میگیرم یا تنگی نفس یا سوزش یا سرگیجه ماشالله علائمم زیاده

تو سن ۱۷ اعصاب گرفتم بخدا

ضعف معده شدید دارم اگه یکم دیرتر غذا بخورم ب حالت تشنج میفتم

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معده صد جور مشکل میتونه پیدا کنه. باید بری دکتر که دقیق بررسی بشه چیه

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
خب برو دکتر خدایی نکرده زخم معده نگیری حتماپیگیری کن

رفتم گفت اسید معدت خیلی زیاده  نباید استرس داشته باشی و ب خاطر اینه ک قرص ارامبخش دوسال مصرف میکردم ب معدم نمیساختم دکترمم عوضش نمیکرد برا همین داغون کرد معدمو الان

متاسفانه ی ادم فوقولاده استرسیم

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
رفتم گفت اسید معدت خیلی زیاده  نباید استرس داشته باشی و ب خاطر اینه ک قرص ارامبخش دوسال مصرف می ...

منم همینم ولی همش استرس دارم امیدوارم زود خوب بشی دیگه ام استرس نداشته باشی من با استرس بدنم دیگه نابودشد

منم همینم ولی همش استرس دارم امیدوارم زود خوب بشی دیگه ام استرس نداشته باشی من با استرس بدنم دیگه نا ...

دست خودم نی الکی استرس دارم همش

اره منم همینجوریم تازه دارم چاقم میشم از استرس 

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!