2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام روز بخیر😍

من تو آزمون های دروس عمومی و نگاه ب آینده کانون شرکت نمیکنم اما میگن اکثر رتبه برترا شرکت میکردن  اینطوری فقط رو دهم و یازدهم متمرکز باشم خوبه؟

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

چیکار کنم مطالعم پیوسته و تدریجی باشه متاسفانه اکثرا یهو شدت درس خوندنم پایینه یهو اوج میگیره 

نمیدونم چمه😐

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

میشه روش درسخوندتونو بگید  برنامه ریزیتون راجب رشته تونم یه توضیحی بدین مخصوصا برای خانوما مرس ...

من از آذر ماه تا تیر میانگین روزی ۴تا ۶ساعت میخوندم 

علاوه بر درس تفریح و استراحت مفیدم داشتم 

رشته ام که اگر علاقه به شیمی دارین واردش بشین در غیر این سخت میشه براتون 

سرپا بودن و بوی مواد از اذیت های ازمایشگاهاشه 

یکمی از پزشکی و دندان سخت تره 

واسه کسی که ارتباط مستقیم با بیمار و کار تو بیمارستان رو دوست داره مناسب نیست

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

من از آذر ماه تا تیر میانگین روزی ۴تا ۶ساعت میخوندم  علاوه بر درس تفریح و استراحت مفیدم داشتم& ...

آها ممنونم عزیزم 

بیشترین تایم درستون تا همون 6 ساعت بود یا بیشتر؟ 

طرح اجباری چجوریه باید مناطق محروم دور رفت؟ 

تو روز برای درسای دانشگاهتون چقدر وقت میزارید برا خودتون وقت آزاد برای تفریح و استراحت میمونه؟