leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 عنوان ترشح واژن 289 بازدید | 22 پست سلام خانم ها.ببخشید این سوال رو میپرسم.من هیچ وقت ترشح چرکی با رگه های خونی نداشتم.این ماه بعد پریودم دارم .البته این ماه خیلی خون ریزیم کم بود کسی اینجوری نبوده ؟عصر میرم دکتر ولی استرس گرفتم الات 1401/05/31 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99289 نگران نباش کیست داری؟ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
queenieee عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1848 چیز مهمی فکر نکنم باشه منم گاهی خونریزیم کمه و کیست دارم «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»
leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 نگران نباش کیست داری؟ تا حالا هر چی دکتر رفتم نگفتن کیست داری.ماه پیش هم دکتر بودم نگفت.فقط ماه پیش گفت عفونت داری ک دارو داد.الانم خارش ندارم
setayeshم۸۴ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3730 چیز مهمی فکر نکنم باشه منم گاهی خونریزیم کمه و کیست دارم علاعمت چیه عزیزم درد زیادد داری ؟اخه من رفتم سونو دکتر گفت ی چیزی داخل رحممه ولی نتونست تشخیص بده چیه
ادوین_آوین عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 احتمال اینکه باردار باشی هست. ایشالا که خیر هستش دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
منتظرم01 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 452 نگران نباش شاید عفونت باشه شایدم تازه پریودت تموم شده برای همین باشه ببین بازم تکرار میشه
leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 چیز مهمی فکر نکنم باشه منم گاهی خونریزیم کمه و کیست دارم ایشالله ک هیچی نباشه چون قصد بارراری دارم.کیست ندارم.اولین بار بود ک کلن سیکلم اینجوری بود
leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 احتمال اینکه باردار باشی هست. ایشالا که خیر هستش اخه پریود شدم.بعدم ما کاند...استفاده میکردیم.
queenieee عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1848 علاعمت چیه عزیزم درد زیادد داری ؟اخه من رفتم سونو دکتر گفت ی چیزی داخل رحممه ولی نتونست تشخیص بده چی ... نه اصلا درد ندارم علایمم همون نامرتب بودن عادت ماهیانه و موی زائده...نه کیست راحت تشخیص داده میشه احتمالا یه چیز دیگه بوده «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»
queenieee عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1848 ایشالله ک هیچی نباشه چون قصد بارراری دارم.کیست ندارم.اولین بار بود ک کلن سیکلم اینجوری بود ایشالله «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»
leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 علاعمت چیه عزیزم درد زیادد داری ؟اخه من رفتم سونو دکتر گفت ی چیزی داخل رحممه ولی نتونست تشخیص بده چی ... نه درد ندارم اصلا.هیچ علائمی ندارم
setayeshم۸۴ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3730 نه درد ندارم اصلا.هیچ علائمی ندارم چیزی نیس نگراننباش
setayeshم۸۴ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3730 نه اصلا درد ندارم علایمم همون نامرتب بودن عادت ماهیانه و موی زائده...نه کیست راحت تشخیص داده میشه اح ... چند روز عقب یا جلو میوفتاد پری؟