2777
2789
عنوان

ترشح واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 22 پست
اخه پریود شدم.بعدم ما کاند.‌‌..استفاده میکردیم.

یکی از آشناهامون توی مرحله انتقال IVF بود. قراربود پریودش تموم شد بره که زد و ۲هفته پریودش طول کشید .اونم ناراحت و عصبی که چرا اینطوری شد. رفت دکتر و سونو متوجه شدن باردار هستش.

همه راههای جلوگیری اطمینان ۱۰۰٪ نباید بهشون داشت عزیزم.

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله ک هیچی نباشه چون قصد بارراری دارم.کیست ندارم.اولین بار بود ک کلن سیکلم اینجوری بود

اسی من توی اقدام اینجوری شدم. دکتر هم نرفتم خودبخود رفع شد

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
من اقدام نبودم.شما ترشح چرکی داشتی یا خون ریزیت کم شد؟

من خونریزیم کم شد. ترشحات زیاد داشتم. رگه های خون توش بود. گرمیجات خوردم یهو دوباره پریود شدم.‌البته من پاپسمیر دادم دکتر گفت زخم و التهاب داری

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن