2777
2789
عنوان

ناباروری

509 بازدید | 20 پست

چقدر خسته ام از این مسیر ناباروری ۵ سال از این دکتر به اون دکتر اخرشم برگشتم سر خونه اول انگار این دکترا نمیخوان گره از کارت بردارن ... خدا هم که یه نظر نمی کنه به ما ... ادمای دوروبرم همه باردارشدن و بچهاشون الان بزرگ شدن من هنوز سر خونه اولم چقدر از این زندگی بدم میاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۵سلل منتطر بودم همه راه ها رفتم همه راه ها ک فکرش کنی 

آخرش تمام دکترهای معروف جوابم کرده بودن 

ک باردار شدم الان ۶ماهمه

ان شالله شما معجزه خدا میبینی توکل کن بخدا 

من آنقدر زخم زبون شنیدم 

آنقدر گریه کردم 

آنقدر استرس داشتم 

فقط باید از خدا مهربون بخای

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

از ۵ سال پیش اقدامم اول گفتن کم کاری تیروئید و بالابودن پرولاکتین داری درمان کردم باردارشدم همین که مثبت شد سقط شد و گفتن سه ماه استراحت بعد اقدام کن باز دوباره مثبت شد ولی بتا خیلی بالا نبود و باز سقط تو همون ۵ ۶ هفته و همش دکترا میگفتن چیزی نیست پیش میاد بارداری پوچ و... دفعه سوم هم باردارشدم ولی همون ۵ هفته سقط شد رفتم ازمایشات سقط مکرر انجام دادم و عکس رنگی گرفتم که مشکلی نبود نه خودم نه همسرم 

۳ بار ایو ای کردم موفقیت امیز نبود یک بار گفت ادنومیوزیس شاید باشه دارو داد دیگه رفتم برای سیکل ivf بعد از مصرف کلی دارو و اذیت شدن که به خاطر تعطیلات هی عقب میوفتاد رفتم پانکچر کردم ۱۲ تا تخمک کشیدن ۱۰ تا تخمک سالم داشتم اما از شانس خوشم اسپرمای همسرم مورفولوژیش مشکل داشت و فقط دو تا جنین یکی a و یک b تشکیل شد 

رفتم که انتقال بده گفت عکس رنگی که تو عکس رنگی هم هیدروسالپنکس دارم و چسبندگی ... نه تنها هیچ مشکلی حل نشد داره مشکلاتمم زیاد میشه پس خدا کجاست خسته شدم هر هفته ۳ ساعت تو راهم که برم پیش دکتر تو مشهد اخرشم هیچی 

من ۵سلل منتطر بودم همه راه ها رفتم همه راه ها ک فکرش کنی  آخرش تمام دکترهای معروف جوابم کرد ...

من که ۵ ساله که از خدا میخوام اما دریغ از گشایش برای منم دعا کنید خیلی خستم از این همه شکست و دوندگی و بی حاصل بودن

کم کاری تیروید دارین شاید از نوع هاشمیوتو باشه که باعث سقط میشه برای پیش گیری از سقط باید بعد مثبت ش ...

Tpoانتی مشکل نداشت از لحاظ بالینی هم دکتر غدد برسی کرد  هاشیمو نیست . تو سیکل انتقال انوکسورو برای عدم لخته شدن میدن من الانشم asa مصرف میکنم