2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 20 پست
بهت پیشنهاد میکنم کلینیک رویان یا سینا حتما برو

کدومش بهتر و بهترین دکتر تو این مرکزا کی هست .. وقتی مستقیم پیش پزشک میری کارا سریع تر پیش میره مثلا مرکز مام  دکتر منتظری رو تعریف میکنن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم برو پیش دکتر رحمت الله رفیع تو بیمارستان آسیا خیلی ها رو میشناسم که از درمان ایشون جواب گرفتن

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*

عزیزم آزمایش انعقادی دادین؟ 

یکی رو میشناختم با شرایط شما هی سقط میکرد ده سال طول کشید رفت یه مرکز خوب تهران فهمیدن که مشکل انعقادی دارن با ای وی اف باردار شد الان ۸ ماهشه.

منم ۶ سال منتظرم ماهم به ظاهر مشکلی نداریم فقط من اضافه وزن دارم.خدارو شکر کن حداقل طبیعی باردار میشی من ۶ ساله فقط یه بار باردار شدم اونم با ای وی اف که از شانس بدم رشدش متوقف شد.

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
عزیزم آزمایش انعقادی دادین؟  یکی رو میشناختم با شرایط شما هی سقط میکرد ده سال طول کشید رفت یه ...

من تمام ازمایشات رو دادم و مشکلی نداشتم با این حال   دکتر برام asa  نوشته و مصرف میکنم ولی بازم تاثیر نداشت

عزیزم آزمایش انعقادی دادین؟  یکی رو میشناختم با شرایط شما هی سقط میکرد ده سال طول کشید رفت یه ...

منم الان طبیعی بعد اخرین سقطم که دو سال پیش بود باردار نشدم ... چه مسیر خسته کننده طولانیه 

امیدوارم دامن همه مون سبز بشه و از این انتظار و غصه دربیایم