خانم ها من ۵ هفته باردارم و دکترم گفته باید آی وی آی جی بزنم تمام داروخانه های اصفهان رفتم میگن باید تو سامانه ۱۹۰ ثبت کنی ولی زنگ میزنم ۱۹۰ میگه به ما مربوط نیست،لطفا بگید چجوری تهیه کردید ؟؟من زمان خیلی کمی دارم
سلام عزیزم،فعلا که باردارم و در حال استراحت،انشالله که شما هم جواب میگیری فقط استرس و از خودت دور کن ...
سلام عزیزم شما سرم رو زدی بعدش حالت بد نشد؟؟؟کلا اتفاقی نیوفتاد؟؟؟؟
آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔) {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 } {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
مرسی عزیزم منم رفتم دکتر برام نسخه کرد مدارکمو بردم بیمه برام تایید کرد گرفتم زدم
سلام
عزیزم شما بعد از تزریق سرم مشکلی نداشتین؟؟؟؟حالتون بد نشد؟؟
آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔) {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 } {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
سلام عزیزم،فعلا که باردارم و در حال استراحت،انشالله که شما هم جواب میگیری فقط استرس و از خودت دور کن ...
میگن خیلی خطرناک
منم باید بزم ولی خیلی میترسم😰😰😰😰
آپکا ۵ بود که ۳ بار تزریق کردم شد ۲۰ ،ولی طول کشید باردار شم تقریبا ۱۰ ماه شد و هفته پنجم فهمیدم بار ...
سلام عزیزم منم لنفوتراپی شدم الان 7ماهه ولی باردار نشدم میخاسم قبل آی وی اف سرم آی وی آی جی بزنم شما هم سرم زدین با وجود لنفوسیت تراپی براتون مشکلی ایجاد نکرد