2777
2789
عنوان

Ivig آی وی آی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 6905 بازدید | 39 پست
من سه تا سقط داشتم به دلیل تشکیل نشدن قلب، خدارو شکر با این سرم و آسپرین و آمپول انوکسا مشکلم حل شد، ...

سلام تو دوران بارداری اسپرین میخوردید؟

خدایا نی نی قشنگمو بهم ببخش
سلام عزیزم،فعلا که باردارم و در حال استراحت،انشالله که شما هم جواب میگیری فقط استرس و از خودت دور کن ...

سلام عزیزم‌ شما سرم رو زدی بعدش حالت بد نشد؟؟؟کلا اتفاقی نیوفتاد؟؟؟؟

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم منم رفتم دکتر برام نسخه کرد مدارکمو بردم بیمه برام تایید کرد گرفتم زدم 

سلام

عزیزم شما بعد از تزریق سرم مشکلی نداشتین؟؟؟؟حالتون بد نشد؟؟

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
سلام عزیزم،فعلا که باردارم و در حال استراحت،انشالله که شما هم جواب میگیری فقط استرس و از خودت دور کن ...

میگن خیلی خطرناک 

منم باید بزم ولی خیلی میترسم😰😰😰😰

آپکا ۵ بود که ۳ بار تزریق کردم شد ۲۰ ،ولی طول کشید باردار شم تقریبا ۱۰ ماه شد و هفته پنجم فهمیدم بار ...

سلام عزیزم منم لنفوتراپی شدم الان 7ماهه ولی باردار نشدم میخاسم قبل آی وی اف سرم آی وی آی جی بزنم شما هم سرم زدین با وجود لنفوسیت تراپی براتون مشکلی ایجاد نکرد

سلام عزیزم شما ای وی ای جی زدین؟ همون بیمارستان بقیه الله؟ هر ماه باید بزنید؟ چند دقیقه طول میکشه سرم بزنن؟هزینشم میشه بگید

من ۳ سقط و ۲ انتقال منفی داشتم دعا کنید خدا دامن منم سبز کنه