2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 80 پست
چون نظر خواهی کردی میگم

به نظر من هم تکلیفت رو یه سره کن یا بپوش یا نه

چادری های که معتقد به چادر هستند در همه حال چادر شون رو حفظ می کنن

مشاور پوست و مو . برای مراقبت از پوست و موی خود با من در ارتباط باشید♠️

من با اینکه قبول دارم که چادر هم یک لباسی هست مثل بقیه لباس ها اما با توجه به عرف جامعه به نظرم بهتره که سرت نکنی با شرایطی که توصیف کردی ولی خوب منافاتی با حجابت نداره برای عیدت هم یک لباس با حجاب و زیبا انتخاب کن.....شخصا از اینکه یک جا باچادر باشی و یکجا نباشی خوشم نمی اد و مردم ما حرف در بیار هستند...مگر عده ای کم !!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رز جون من خودم بعضی جااها چادر سر میکنم بعضی جاها نه
اگه مانتوم بلند و باز باشه چادر سر نمیکنم ولی با مانتو کوتاه حتما چادر سر میکنم بخوام توخیابونا راهبرم مثلا برم بازار حتما چادر سر میکنم ولی وقتی میخوام برم خونه بابا با ماشین میریم با ماشین هم برمیگردیم دیگه چادر سر نمیکنم درضمن مانتومم بلنده واسمم مهم نیست دیگران چی بگن چون خودم میدونم نمیزارم کسی برآمدگیامو ببینه
خدایا همیشه شکر

سلام
رز عزیز جواب سوالا رو دوستان دادن ..
فکر کنم برای ثبات فکریت بد نیست این لینک رو نگاهی بندازی
شاید لااقل از دو دلی دربیای :
http://khaterechador.blogfa.com/
به اضافه ی حرفهای موسس این وبلاگ :
http://www.aviny.com/article/mosahebe/91/04/chegone%20chadori%20shodam.aspx

+در ضمن ... این درسته که چادری ها تقدس ندارن
اما چادر برای کسانی که پیرو حجاب حضرت زهرا سلام الله علیها هستند یک تقدس خاص داره ..
بماند که خیلی ها این مسئله رو مسخره هم میکنند !

یا ربـــــ نظر تـو برنگـردد ...
من از 11 سالگی چادری شدم
ولی تو مهمونی های خانوادگی بسته به اینکه لباسم گشاد باشه یا تنگ گاهی چادر می پوشیدم گاهی نه
تو فامیلمون هم هستن کسایی مثل من
کسی هم تا حالا مسخره ام نکرده
البته از وقتی بچه دار شدم سعی می کنم چادر سرم کنم همیشه. چون نمی دونم اگه بعدا ازم بپرسه چرا گاهی چادر میذاری گاهی نه؟ چی بگم
ولی برای شروع خوبه هرجا دوست داری چادر سر کنی
نگران نباش کسی چیزی نمی گه اگه هم گفت خدا کمک می کنه به ادم بر نخوره

.......................یا صاحب الزمان !فرزندم را نذر یاری قیام تو می کنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن! ................... خواهش می کنم به هیچ بچه ای به خصوص زیر دو سال هیچوقت شکلات و شیرینی و کلا خوراکی ندین. شاید الرژی داشته باشه
رز زرد جان من خودم از بچگی چادری شدم و هرگز و هیچ جا چادرمو از سرم برنداشتم و برنخواهم داشت و این برمی گرده به اعتقاد عمیقم به چادر
اگه به این فکر کنی که حجابت، حجاب خانم فاطمه زهراست و حضرت زهرا چقدر از چادر تو رضایت دارند، بدون شک و دودلی چادر سرت می کنی
مهم داشتن حجاب مد نظر اسلامه اما چادر برترین و کاملترین پوشش هست
اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم..... اللّهم العن اوّل ظالمٍ ظلم حقَّ محمدٍ و آل محمد و آخر تابعٍ له علی ذلک..... اى سید ما، اى مولاى ما... دعا کن براى ما....
ضمناً اون وبلاگ چی شد چادری شدم رو حتماً بخون
من که خودم همیشه چادری هستم، با خوندن خاطرات چادری شدن بقیه، روی اعتقادم مصمم تر میشم و بیش از پیش به چادرم افتخار می کنم
بعضی از خاطرات بسیار تأثیرگذارن مخصوصاً اونایی که چادرشون رو از شهدا هدیه گرفتن....
اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم..... اللّهم العن اوّل ظالمٍ ظلم حقَّ محمدٍ و آل محمد و آخر تابعٍ له علی ذلک..... اى سید ما، اى مولاى ما... دعا کن براى ما....
خیلیا هستن که چادری نبودن یا کلاً بی حجاب و بی اعتقاد به حجاب بودن
شهدا دعوتشون می کنن به جنوب
و نشونه هایی رو بهشون میدن
و نور ایمان رو تو قلبشون روشن می کنن
و در نهایت اونا به حجاب معتقد میشن و چادری میشن
از این دست خاطره ها زیاد هست
عزیزم از خانم فاطمه زهرا کمک بخواه که ثابت قدم بشی
چادر حلاوتی داره که با هیچ چیز دیگه ای نمیشه عوضش کرد
آرامش و وقاری به آدم میده که بی ماننده
به این فکر کن که خدا و امام زمان اینطوری ازت رضایت بیشتری دارند