2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 80 پست
رز عزیز ...
این شک رو شیطون به دلت میندازه ... یک یاعلی بگو و توکل به خدا از نو شروع کن!
پیشنهادمو حتما نگاه کن، خیلیا مثل خودت تو شک هستن که چادر بزارن یا نزارن ..
مطمئن باش رو تصمیمت تأثیر خواهد داشت.

یا ربـــــ نظر تـو برنگـردد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رز زرد جان منم با پرستو موافقم
این کار شیطونه که شک بندازه تو دل مؤمن
شیطون وقتی ببینه بنده میخواد یه کار خوب و خداپسندانه بکنه، بیکار نمی شینه
اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم..... اللّهم العن اوّل ظالمٍ ظلم حقَّ محمدٍ و آل محمد و آخر تابعٍ له علی ذلک..... اى سید ما، اى مولاى ما... دعا کن براى ما....
هو معکم أین ما کنتم !!
(خدا) با شماست هر جا که باشید ....
(سوره حدید آیه 4)

.. لاتحزن إن الله معنا ..
اندوهگین مباش خدا با ماست ...
(سوره توبه آیه 40)

++ آیات 29 تا 36 سوره مطففین:

[آرى در دنیا] کسانى که گناه مى‏کردند آنان را که ایمان آورده بودند به ریشخند مى‏گرفتند (۲۹)
إِنَّ الَّذِینَ أَجْرَمُوا کَانُواْ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا یَضْحَکُونَ ﴿۲۹﴾

و چون بر ایشان مى‏گذشتند اشاره چشم و ابرو با هم رد و بدل مى‏کردند (۳۰)
وَإِذَا مَرُّواْ بِهِمْ یَتَغَامَزُونَ ﴿۳۰﴾

و هنگامى که نزد خانواده[هاى] خود بازمى‏گشتند به شوخ‏طبعى مى‏پرداختند (۳۱)
وَإِذَا انقَلَبُواْ إِلَى أَهْلِهِمُ انقَلَبُواْ فَکِهِینَ ﴿۳۱﴾

و چون مؤمنان را مى‏دیدند مى‏گفتند اینها [جماعتى] گمراهند (۳۲)
وَإِذَا رَأَوْهُمْ قَالُوا إِنَّ هَؤُلَاء لَضَالُّونَ ﴿۳۲﴾

و حال آنکه آنان براى بازرسى [کار]شان فرستاده نشده بودند (۳۳)
وَمَا أُرْسِلُوا عَلَیْهِمْ حَافِظِینَ ﴿۳۳﴾

و[لى] امروز مؤمنانند که بر کافران خنده مى‏زنند (۳۴)
فَالْیَوْمَ الَّذِینَ آمَنُواْ مِنَ الْکُفَّارِ یَضْحَکُونَ ﴿۳۴﴾

بر تختها[ى خود نشسته] نظاره مى‏کنند (۳۵)
عَلَى الْأَرَائِکِ یَنظُرُونَ ﴿۳۵﴾

[تا ببینند] آیا کافران به پاداش آنچه مى‏کردند رسیده‏اند (۳۶)
هَلْ ثُوِّبَ الْکُفَّارُ مَا کَانُوا یَفْعَلُونَ ﴿۳۶﴾

والسلام.
یا ربـــــ نظر تـو برنگـردد ...
عزیزم بنظر من اگه میخوای چادر سر کنی دیگه نباید کنارش بذاری..من به شخصه اصلا نمیپسندم یکی هم چادری باسه هم مانتویی!!!!! البته مراسم مذهبی که قضیه اش متفاوته و معمولا همه مانتویی ها به احترام اون ایام چادر میپوشند از جمله خودم
ولی اصلا درست و پسندیده نیس که توی بعضی از مهمونی ها چادر بپوشی و توی یه مهمونی دیگه مانتو بپوشی!!!!تکلیفت رو با خودت روشن کن یا چادری یا مانتویی..
سلام و عرض ادب و احترام .... هر دو سوال شما مفهوماً و منطوقاً ( لفظاً ) یک معنا رو در بر داره و اون استفاده از چادره ، حال چه همه جا چه بعضی جا ، چه پیش فامیل و چه غیر فامیل مطلقا ( چه تمسخر کنند یا نه ) . حقیقتاً باید عرض کنم که شما بخاطر دین مداری و دیندار بودن چنین موضوعی رو مطرح میکنید وگرنه طرح این قبیل مباحث و پیگیری موضوعات آن ( مثل حجاب ) برا کسانیکه تقیدی به دین ندارن اساساً توجیهی نداره . خب به همین سادگی پای دین اومد وسط . خواهر من دینداری شما بقدر شناخت شما از دین براتون ارزشمنده و هرچقدر این شناخت بیشتر باشه غیرت دینی شما هم به همان میزان افزایش پیدا میکنه و هر چقدر کم باشه ، غیرت دینی فرد هم به همان میزان کاهش پیدا میکنه مثالی میزنم : آیا تا بحال ندیدید که بعضی ها حتی کوچکترین گناه هم نمیکنند اگه کمی تو احوالشون دقت کنید میبینید که این دینداری حاصل شناخت قوی اونا از دینه ...
سئوالی دارم : آیا خدا عقل داره ؟ ( اول به این سوال کمی فکر کنید بعد ادامه رو بخونید ) ... قطعاً خدا عقل نداره بلکه ذات پروردگار عالم عقل محض است و خداوند مهربان چیزی را دارا نیست . خب ما که از خالق خودمون هیچی نمیدونیم چطور میخواییم خداپرست باشیم ؟ چادر نه ریش گذاشتن چی ؟ برا یک آقا هم چنین سئوالاتی که فرمودید پیش میآد . خب ، حالا چادر ، ریش ، نماز ، روزه و ... مگه برا پرستش خدا انجام نمیگیره ؟ مگه برا گوش کردن به حرف خدا و رسیدن به تکامل محض نیست ؟ خب خواهر من هر کس در این راه خدا خواهتراست تقوای اون شخص ، از همگان بیشتر است .
سئوال بعدی : آیا فالوده و بستنی حرامه ؟ اگه نه ، پس چرا امیرالمومنین علیه السلام از خوردن فالوده ای که به ایشون تعارف کردند ابا داشتند ؟ ولی بقیه یاران کباب یا دیگر مواد غذایی رو هم بعضاً مصرف میکردند . چرا حضرت امام راحل ما وقتی که خیلی هوس خوردن هندوانه کردند نمکدانو گرفتند و به هندوانه نمک فراوان زدند و به خودشون میفرمودن ای نفس من هندوانه میخواستی ؟ بفرما حالا بخور چنان هندوانه ای بتو بدهم که دیگر هوس اون نکنی بعد فلسفه اون کارو ازش پرسیدن ایشون فرمودن اول از هندوانه شروع میشه و چیز دیگه میخواد بعد چیز دیگه و همینطور فردا چیز دیگه ای طلب میکنه و آخرکار معلوم نیست که ساده زیستن تبدیل به چه خواهد شد ....
منظور این نیست که ما مثل امیرالمومنین علیه السلام یا عرفا و اوتاد یا اولیای خدارفتار کنیم اما بهم بگید آیا حضرت آیت الله بهجت ره میتونست مثل آدمهای عادی نماز بخونه که اصلاً معلوم نیست تو نمازن یا جای دیگه ؟ داستان واقعیی از زمانی که در دوران خود ما اتفاق افتاد رو براتون تعریف میکنم :
در زمان رضا شاه که قانون کشف حجاب رو تصویب کردن و بر اساس اون چادر از سر زنای مومنه ما میکشیدن یکی از کسانیکه چله نشینی میگرفت و خود سازی میکرد تا موفق به دیدار حضرت حجة بن الحسن المهدی علیه السلام بشه ، میگفت : در یکی ازین روزها و شبها بهش گفتند اگر میخواهی امامتو ببینی فردا به فلان شهر و فلان محله و فلان کوچه برو ... این شخص میگه من مثل اینکه گمشده ای داشت و حالا داره پیداش میکنه چنان با اشتیاق بودم که خودمو سریعا به محل مورد نظر رسوندم که نکنه مشکلی پیش بیاد و من نرسم میگه خلاصه اون محله و کوچه را پیدا کردم ، به داخل کوچه که رسیدم دیدم ناگهان از داخل حیات یکی از این خونه ها نوری و برقی پیداشد فهمیدم اونجا خبرایی هست بسرعت خودمو بدانجا رسوندم در زدم دیدم انگار منظر من بودند درو باز کردند و دستمو گرفتندو بهم گفتند امام عصر داخل یکی ازین اتاقها تشریف دارن برو محضر ایشان میگه من داخل شدم و دیدم جان جانان حجت خدا درودن یه اتاقی روبروی یک جنازه ای نشستند ،ابهت امام عصر منو گرفت و لام تا کام نتونستم صحبت کنم و قدم از قدم نمیتونستم بردارم .... خلاصه بعداز لحظاتی آقا فرمودند این جنازه متعلق به صدیقه خانم ( اگه اشتباه نکنم) هست . ایشان کسی هست که وقتی اون قانون وضع شد ، هفت سال از خونه بیرون نیامد مبادا نامحرم قد و بالای اونو ببینه امروز روز آخر عمرش بود من آمدم و بر جنازه اش نماز بخوانم و برایش طلب آمرزش کنم . ( این بانو با غیرت دینی خودش چه درسی به ما داد .... ) . بله خواهرمن اینگونه هست که ما در این دنیا دارای درجاتی هستیم و بر اساس اون درجات در روز قیامت محشور میشویم و بر اساس اون درجات اعمال صالح یا خدای نکرده اعمال نا صالح انجام میدهیم یا راه بیتفاوتی رو در پیش میگیریم .
در خدمتیم . یا علی .
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین
عزیزم این جواب حاجی من به شماست گفته فقط خودتی که می تونی تصمیم بگیری؟
یا علی موفق باشی... امیدوارم بهترین تصمیم و بگیری
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین
عزیزم هرطور دوسداری بگرد
هیچ اشکالی نداره دوباره چادر بپوش...به حرف این و اون نگاه نکن
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص