2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 80 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم انسان مختاره و بنا به عقایدی که داره یا تغییراتی که تو عقایدش بوجود میاد میتونه هر جور که تشخیص میده عمل کنه.مگه ما خدا یا پیغمبریم که از اول تا آخر یه مسیرو بی عیب و نقص طی کنیم؟اینجا تو شرکت ما یه خانمایی هستن که تشخیص میدن تو اداره با چادر بیان ولی تو محیط بیرون آزاد باشن.شما هم به هر نتیجه ای رسیدی که فکر میکنی درست تره به همون عمل کن عزیزم.
رزا جون کوه رفته بود لباساشو درآورده بوده و چیتان پیتان. خخخخخخخخخخخخخخ
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیزم اگه مطمئنی دیگه همیشه سر خواهی کرد .سر کن. ولی اگه دوباره مانتویی شی یه کم زیاد جالب نیست. از تصمیمت برای سال های سال مطمئن باش و بعدم یه یا علی بگو و شروع کن. حرف مردم همیشه هست.
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******

بوی خاک

1392/11/2 8:57 ق.ظ

مگه ظاهر آدما شخصیت آدمارو میسازه !!!! چادری ها خراب نشن . شخصیت و خوب بودن آدما به چادری بودن یا نبودن ربطی نداره. تو شخصیت خودت و نباید مسخره کنی و خود واقعیتو نشون بدی

منظورم اینه که بگن همه چادری ها همین جورین مثل من
اخه من خیلی ادم خوبی نیستم منظورم این نیست که چادری ها خوبن
منظورم اینه که کاری کنم که هر جا چادری دیدن بگن ما یکیو داریم
هر از گاهی میپوشه
خواهر من هم یه جاهایی چادریه و یه جاهایی مانتویی. هیچ کس هم بهش حرفی نمی زنه . خودش تشخیص میده که کجا چادر بپوشه و کجا نپوشه. مثلا یه بار خونه من میاد با مانتو و یه بار با چادر -
البته وی فامیل ما کسی بد حجاب نیست و اکثرا چادری هستن. یعنی مانتویی ها هم اکثرا با حجاب کامل هستن
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه چرا بده. اگرهم کسی گفت چرا چادر پوشیدی خوب میگی مانتوم کوتاهه . من اگه مانتوم تنگ یا کوتاه باشه خونه

خواهرم یا خواهرشوهرم چادرم رو از سرم برنمیدارم . چه اشکالی داره آخه ؟
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم