2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خواهر شوهر کاربر نی نی سایت شهر اینا قبول میشه بعد می‌خواسته بیاد با اینا زندگی کنه که قبول نمیکنن بعدا شوهرش کلید خونه رو میده بهش  که کاربر نی نی سایت و شوهرش رفته بودن خونه پدر و مادرشون بعد زن همسایه زنگ میزنه میگه پسرم یه زنیو خونتون دیده  کاربر نی نی سایت هم از شوهرش می‌پرسه دختر خواهرت اونجاست میگه نه ولی زن بزن اینم زنگ میزنه اونم انکار می‌کنه بعدش همسایه میبینه چراغ آشپزخونه خاموش و روشن میشه بعد دختره خودش زنگ کاربر نی نی سایت میزنه میگه من رفته بودم سر بزنم چون خواب آلود بودم یادم رفت بهت بگم آخرشم گندش در میاد که این دختره یه پسریو میخواد ولی باباش مخالف ازدواجشون بوده ایناهم از طریق دادگاه میخواستن ازدواج کنن که شوهر کاربر نی نی سایت و برادرشوهرش جهازش رو بدن که این دختره پسره رو میاورده خونه اونا همسایشون گفته یه دختر و پسر با موتور میومدن بعد میرفتن تو ساختمون گندش در میاد اسی هم ذوق میکرد. قرار نیست دیگه شوهرش به دختر خواهرش جهاز بده 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
دختر خواهر شوهر کاربر نی نی سایت شهر اینا قبول میشه بعد می‌خواسته بیاد با اینا زندگی کنه که قبول نمی ...

چه حوصله ای داشتی هم اون تاپیکو تا اخر خوندی هم اینهمه تایپ کردی واقعا اسکار لازمی🤣

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
🤣🤣حوصلم سر رفته خب

ولی منه فضول ممنونم ازت 😂😂

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱