لاله۲۲۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 570 عنوان خیلی کم دستشویی میرم بیاید لطفا 143 بازدید | 3 پست خودمم تعجب کردم اخرین بار دیروز عصر رفتم دیگ تا الان دستشویمو اصلا احساس نمیکنم اینم بگم مایعات اصلا نمیخورم اخرین بار ک اب خوردم شاید باورتون نشه پریروز بود مریض نباشم یوقت 1401/05/30 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ماهرو_ عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 7304 ورزش کن تحرک داشته باش بدنت نیاز پیدا کنه ب مایعات ، اگرمریض نباشی با این کم آب خوردن میشی فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....
لاله۲۲۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 570 ورزش کن تحرک داشته باش بدنت نیاز پیدا کنه ب مایعات ، اگرمریض نباشی با این کم آب خوردن میشی ورزش میکنم همیشه اصلا احتیاج به اب ندارم
jgxthcd عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 10 منم مث توام ولی سالمم چکاب دادم دکتر گفت چون بدنت عادت کرده حتی اگه تشنه نیستی اب بخور دست شوییم میری مشکل خواصی نداری اگه اب نخوری کم بری دستشویی یبوست مزمن می گیری