2777
2789

سلام عزیزم 

کاش مامان من بیاد منو بزنه، تف کنه تو صورتم، یچسره دعوام کنه، کتکم بزنه، ناراحتم کنه، توصورتم نگاه نکنه

ولیییییی

فقط بیاد 

فقط زنده باشه

فقط نفس بکشه 💔😭

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا کنید حداقل به خوابم بیاد 

اگ مامانم بیاد هیچوقت از چنارش تکون نمیخورم 

چون دوست و عشق و فامیل دوردور کردن همیشه هست و یشو از دست بدی باز یکی دیگ چایگزین میکنی ولی اگ ماااااادر و پدر رو از دست بدیییی هرررررگززززز و هرررررگززززز پیدا نمیکنی 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo