2777
2789
عنوان

ازدواج و قد

847 بازدید | 41 پست

دخترا یه دوستی دارم

از لحاظ تحصیلات شغل خانواده زیبای واخلاق همه چی تمومه

و فقط قدش کوتاهه(145) 

اما متاسفانه تا این سن که بیست سه سالش هیچ خواستگار وپیشنهادی  نداشته و خیلی نگران هست که ازدواج نکنه

من نمیدونم چرا قد اینقدر معیار مهمی شده وقتی قد ادم دست خودش نیست

دوستم واقعا داره اذیت میشه بخاطر این مسله

و افسردگی گرفته

و هیچ کمکی از من برنمیاد 

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

بگرده با پسرای قد کوتاه دوست بشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کاری از دستش بر نمیاد کسی که واقعا  وستش داشته باشه براش مهم نیست یکی از دوستای خودم بود اگهم قد دوست شما بو اما الحمدلله با یه پسر خوش خوشتیپ ازدواج کرده و خوشبخت شد و البته خیلی هم زیبا بود

بگرده با پسرای قد کوتاه دوست بشه

هیچ پیشنهادی نداشته 

باور کن خیلی خوشکله چشا رنگی سفید جز قدش هیچ ایراد نداره

هر چند خود من اینو ایراد نمیبنم

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

عزیزم من یه دوستی داشتم قدش ۱۴۲ بود در آن واحد ۵ تا خواستگار یکی از یکی خوشتیپ تر و پولدار تر داشت نمیدونست کدومو انتخاب کنه .بالاخره با یکیشون ازدواج کرد .پسره قد ۱۹۰ چشم آبی .بچه پولدار خونه شون خیابون جردن بود .این مال سالها پیشه .الانم چند ساله رفتن آمریکا .یه پسرم داره .این حرفا چیه .والا خودم به چشم خودم دیدم.مادر شوهر خودم قدش فکر کنم زیر ۱۴۵ باشه پدرشوهرم بالای ۱۸۵ .خیللللی هم خوشتیپه .می میره برای زنش .این حرفا چرت و پرته .اصلا در واقعیت زندگی جور دیگه ای .مطمین باش اینکه خواستگار نداره مال قدش نیست.بگرده ببینه در خودش چه مشکلی هست.اعتماد به نفس پایین یا گوشه گیری یا چیز دیگه