2789
عنوان

حسود پلاستیکی

109 بازدید | 8 پست

دیشب دندونم شکست صبح سر کار گفتم دکتر خوب که زود وقت بده کسی میشناسه. یه دختره همکار مه  برگشت گفت دندونت شکست به خاطر اینه که زیاد خوراکی میخوری. کلا همش چشمش تو کشوی منه که چه خوراکی یا چه میوه ای آوردم. وضع خودش هم خوبه ولی چشمش گدا گشنه است. هی میره به این و اون میگه خوراکیتون رو  بیارین من بخورم. یا چرا به من تعارف نکردین.عین مهد کودکیا میمونه.

آخر وقت هم شوهرم اومد دنبالم. قرار نبود بیاد. به شوخی گفت اومدم سورپرایزت کنم. بعد ما ۱۸ ساله ازدواج کردیم. منظورم اینه که این شوخیش حالت نامزد بازی و اینا نداشت. بعد اومدم برم دختره با یه لحن مسخره ای گفت خوب امروز خوب سورپرایز شدی. یعنی میخواستم بزنم تو دهنش. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

کافیه یه نفر یه کوچولو ازم نعریف کنه این جا در جا واکنش نشون میده و از حسودی میمیره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار ارباب رجوع گفت به خاطر اخلاق خوبت برات یه شیشه گلاب دو آتشه میارم. این فوری ناراحت شد گفت اخلاق من که بهتره

یه بار هم رییسم گفت تو فلان مساله کارت فوق العاده بود این انفد ناراحت شد