2777
2789
عنوان

💵🪙طلا یا سکه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 82 پست
تصمیم با خودته  برجام در حال امضاس . من از خریدم خیلی پشیمونم

پس ینی امضا کنن بازم میاد پایین تر🤕 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
ببین من دو سه سال پیش طلاهامو خریدم 10 یا سه یا پانزده هزار تومن در هر گرم بالای تابلو  بعضیا ...

اها پس همون دست دو بهتره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفاوتش زیاده؟ مثلا میگن رو یه انگشتر پنج تومنی شاید پنجاه تا صدهزارتومن تفاوت قیمت باشه

نه اصلا این طوری نیست

مثلا طلا گرمی ۱ میلیون باشه وقتی یه النگو بخری با اجرت و مالیات شاید نزدیک به ۱و دویست یا بیشتر حساب شه

اما دست دوم بین ۷تا۹ درصد سود میگیرن

سکه زیر 86خیلی خیلی خطریه

وای خیلی اطلاعاتت خوبه لعنتی🤩😍😘

من هییییچیییی نمیدونم متاسفانه، مثلا الان یکی از کابرا گفت اطلاعات کافی نداشته طلافروش بش گفته سکه بالای ۸۲ و زیر ۸۲ تفاوت داره و فهمید گول خورده

بزار برجام امضا بشه دلار بریزه طلا بریزه بخر هر چی می تونی

یعنی من یه آدمیم به دور از اخبار الان بم بگی رئیس جمهور کیه میگم نمی‌دونم والا🤣🤣

برا همین اصن اطلاعات صفرررر صفرر

ینی چقد وقت دیگ امضا میشه؟؟؟؟

نه اصلا این طوری نیست مثلا طلا گرمی ۱ میلیون باشه وقتی یه النگو بخری با اجرت و مالیات شاید نزدیک به ...

ما دست دوم میخریم اگه مغازه دار باشه 50بالای تابلو 

اگر از دست باشه حتی قیمت تابلو یا بیست بالای تابلو یا بالاتر 

مغازه هایی هست که دست دوم کار می کنند 

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
ببین برای پولهای کم پارسیان معمولا میخرن که همه پلمپ هست و احتمال کلاهبردای اگه از جای معتبر بخری تق ...

ممنونم از توضیح کاملت😍😍😘😘

اره واقعا😊

مرسی از راهنماییت😘

والا مشخص نیست تا 1.193رفت و برگشت تا 1.235 ولی بی بی سی  و اخبار خودمون میگن توافق دم تمومه

لعنتیا🤕🤕🤕🤕🤕

ولی برای خرید سکه امامی یا همون سکه رایج مطلبی که هست حبابش هست که باید زمانی بخری که حبابش در پایین ...

و منی که انقد اطلاعاتم پایینه که نمیدونم حباب اینا چیه🤣🤣

چه خوب که اطلاعات دارید

وای خیلی اطلاعاتت خوبه لعنتی🤩😍😘 من هییییچیییی نمیدونم متاسفانه، مثلا الان یکی از کابرا گفت اطلاع ...

ببین بیش از سه سال پیش هشتاد میلیون وام گرفتم  و پس انداز را گذاشتم توی بانک 

اون موقع پول یه اپارتمان یک میلیاردی الان بود 

به یکسال نکشید که ارزش پولم به یک چهارم تقلیل پیدا کرد و بدبخت و بیچاره شدم 

دیگه اپارتمان نمیشد رفتم سراغ طلا 

روی دیوار نوشته بود گرمی 600

و من خیال کردم نوشته گرمی 60

ادمی بودم که تمام طلاهایش را فروخته بود قبلا و اصلا طلای خیلی خیلی ناچیزی داشت و علاقه ای به طلا نداشت. اصلا تا اون موقع نمی دونستم طلا شصته یا 600

به لطف اینا هممون حرص بخور  شدیم همیشه انگار سیل قراره ویرانمون کنه و ببردمون از دست اینا

امنیت روانی مردم زیر صفره

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..