2777
2789
عنوان

💵🪙طلا یا سکه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 82 پست
خب احتمالا پایین تر هم بیاد 

تا کی میاد پایین بنظرت؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
بنظرتون چقد وقت باید بزاری تا سود بیاد روش؟ بعضیا میگن طلا برا این خوبه ک اقلا هشت نه سال بزاری تا ی ...

بزار برجام امضا بشه دلار بریزه طلا بریزه بخر هر چی می تونی

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 600خریدم 935خریدم همین اواخر 1.350بود که من دست دوم اب طلا داده شده را خریدم 1.400 28گرم گرفتم ...

انقد شرایط اقتصادیمون بالا پایینه که آدم نمیدونه چیکار کنه🤕

اما فک کنم الان برا خرید زمان خوبی باشه چون قیمتا اومده پایین، نه؟؟؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
امروز که یهو کلی رف بالا  فرداباید ببینی روند صعودی شده یا دوباره کاهشیه

اینم مسخرمون کرده ها😅 روزانه باید چک کنیم

انقد شرایط اقتصادیمون بالا پایینه که آدم نمیدونه چیکار کنه🤕 اما فک کنم الان برا خرید زمان خوبی باش ...

فکر کنم من نظرم را چند بار گفتم اگر خودم بودم منتظر میشدم برجام امضا بشه اینطوری که مشخصه خیلی نزدیکه

حالا از یه طرف میگن سکه دو نوع هست یه مدلش ارزشش پایین تره اگ سر در نیاری سرت کلاه میره

ببین برای پولهای کم پارسیان معمولا میخرن که همه پلمپ هست و احتمال کلاهبردای اگه از جای معتبر بخری تقریبا صفر برای مبلغ های بالاترم که سکه بهار آزادی هست و سکه امامی که بهار آزادی تا سال ۸۵ ضرب شده و به همون قیمت طلا خرید و فروش میشه و عکس رو ی طرفش حرم امام رضاست ی طرفش سه تا علی، سکه امامی که سکه رایج الان تو بازار هست از سال ۸۶ به اینور ضرب شده و عکس امام خمینی ی طرفشه و عکس حرم امام رضا ی طرفش تاریخ روش هم ۸۶ هست این سکه ای هست که قیمتش هم به عنوان تمام و نیم و ربع تو تابلو هست . پس قابل تشخیصه جای برای کلاهبرداری نمیمونه

ولی برای خرید سکه امامی یا همون سکه رایج مطلبی که هست حبابش هست که باید زمانی بخری که حبابش در پایین ترین حد هست ولی خب اونم واسه کسی که به نظرم مثلا برای بلند مدت میخره مساله ای نیست چون جبران میشه.

هنگ کردم چقد قروقاطیه

اگر طلای دست دوم قشنگ گیرت اومد گرمی ده یا بیست بالای تابلو بخر فقط مطمئن باش فاکتور داره و تقلبی نیست .

من همه را دست دوم خریدم و نو هایی که در اوج کرونا قیمت دست دوم بهم داد مغازه دار 

اگر طلای دست دوم قشنگ گیرت اومد گرمی ده یا بیست بالای تابلو بخر فقط مطمئن باش فاکتور داره و تقلبی نی ...

دست دوم را بده چند مغازه چک کنه 

اگر طلایی خیلی سنگین بود شک کن بهش و بده چک کنند

امکان داره ارزون تر بشه  ولی اگه واقعا میخوای طولانی مدت نگه داری هر وقت بگیری خوبه الانم که ار ...

کلا تصمیم دارم از این به بعد حتی کم هم پول جمع شد پول نزارم بمونه بنظرم اینطوری بهتره

منم شوهرم رفت بفروشه فهمیدیم، فکر کنم مدل 82 به بعد و به قبل میگن

چه عجیب

ممنون از راهنماییتون ❤️😘