2777
2789
عنوان

💵🪙طلا یا سکه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 82 پست
و منی که انقد اطلاعاتم پایینه که نمیدونم حباب اینا چیه🤣🤣 چه خوب که اطلاعات دارید

منم مثل تو بودم گلم ولی خب از نت و طلا فروشیا و همینجا اطلاعاتمو بیشتر کردم چون منم جدیدا فهمیدم پول نقد اشتباهه و باید تبدیل کرد واسه همین تحقیق کردم الان مثلا یهو ۵۰۰ میاد دستم که نمیخوام خرج کنم میدم پارسیان. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دست دوم رو بالاتر حساب میکنه؟

ببین مغازه نو را 12درصد مالیات وسود بالاتر از تابلو  حساب میکنه که گرمی دویست سیصد میشه که به تابلو می افزایند 

ولی دست دوم خیلی کمتر اضافه میشه مثلا 20یا 50

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
اگر طلای دست دوم قشنگ گیرت اومد گرمی ده یا بیست بالای تابلو بخر فقط مطمئن باش فاکتور داره و تقلبی نی ...

تو شهرمون طلای دست دوم مدل مختلف گیر میاد، فعلا هم تصمیمم همون خرید طلای دست دومه و پیشنهاد دوستان فعلا صبر کردم ببینم روز های آینده قیمت طلا چی میشه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
سکه هم بعد سال 86. برجام توافقاتش شده کاش این 28گرم اخر را نخریده بودم 🤕🤕🤕

بنظرم شما هم دست نزنی به طلاهات بزاری تو خونه مجدد قیمت می‌ره بالا، ما ک ثبات نداره اقتصادمون

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
شک نکن هم دلار هم طلا هم خونه. ولی بعد از یه مدت روند صعودی میشه دیگه

اره فقط امیدوارم خبر دار شم ک همون موقع بخرم 😅

نه اصلا این طوری نیست مثلا طلا گرمی ۱ میلیون باشه وقتی یه النگو بخری با اجرت و مالیات شاید نزدیک به ...

اها درسته حالا با توجه به نظرات شما و بقیه دوستان نظر خودم هم رو طلای دست دومه

بدون فاکتور نخری هم فروشش سخته هم اگه دزدی باشه دادگاه میتونه ازت بگیرش. حتما بده طلافروش هم چک کنه ...

اها پس حتماااا فاکتور میگیرم

ببین بیش از سه سال پیش هشتاد میلیون وام گرفتم  و پس انداز را گذاشتم توی بانک  اون موقع پو ...

خواهر عدو شود سبب خیر

درسته شما ضرر کردید اما الان دیگه پیچ و خم کار یاد گرفتید و طلا هم بهترین پس انداز هست برای از این به بعد راهش یاد گرفتید

منم مثل تو بودم گلم ولی خب از نت و طلا فروشیا و همینجا اطلاعاتمو بیشتر کردم چون منم جدیدا فهمیدم پول ...

جدا؟!! چه خوب من اصلا پونصد اینا ک میگم ارزش نداره همینطور الکی الکی میمونه دستم بعدم الکی خرج میشه🤕