2777
2789

من چند روزه از این فکرا می کنم 

واقعا هم دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم...ای کاش یه نفر بود که انگیزه ای بشه برای زندگی کردنم....

من همیشه از بچگیم از همه چی موندم...از اونا بودم که مامانش نمیزاشت یه ساعت بره تو خیابون همش می گفت درس بخون درس...درس...درس... می گفت الان باید جون بکنی تا یه روزی آسایش داشته باشی...درک می کنی چی میگم؟  

خداییش منم بچه زرنگی بودم همه نمره هام حتی تو دبیرستان تو درسای سختی مثل ریاضی، زیست، شیمی ۲۰ می گرفتم ولی آخرش از سر لج یا نمیدونم شاید یه موانعی اصلا کنکور ندادم و ازدواج کردم 

هر چند!  چند سال بعد جدا شدم....

الانم ۲۶ سالمه و به اون روزای پر از خوشبختی که فکر می کردم تو آینده بهشون میرسم نرسیدم...

هیچ وقت به آرزوهامم نرسیدم...

خواسته هایی که قبلنا بزرگترین آرزوهام بودن و آدمای اطرافم ازم گرفتن دیگه واسم مهم نیستن...ولی خب...هیچ وقت بهشون نرسیدم و برام عقده شدن

چیزی ندارم که بهش دل خوش کنم 

ببخشید طولانی شد فقط واسه درد و دل بود

چرا الان سعی نمیکنی.خوشحال باشی؟

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

درکت میکنم..منم فکر میکنم 18تا22سالگی مهم ترین سالای عمر ادمه چون تو اون سن شوق و ذوق همه چیو ادم داره..من فقط خاستم خانوادم راضی باشن.. خانوادمم مذهبی بودن خودمم شبیهشون..هیچ وقت نفهمیدم چی دوس دارم حتی..چیزایی ک دوس داشتمم تو انتخابام یا خانوادم ازم گرفتن یا بی پولی..

دلیلی واسه خوشحالی ندارم... اسکول که نیستم الکی بخندم 😐 باید جای من زندگی کنید تا بفهمید چی میگم

اتفاقا ب نظر من اسکلی ک نمیخندی😂

هی ب خودت تحمیل و تلقین میکنی

وگرنه واسه ادمی که بخواد شاد باشه 

دندون داشتن حتی دلیل خوبی واسه خندیدنه

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
اتفاقا ب نظر من اسکلی ک نمیخندی😂 هی ب خودت تحمیل و تلقین میکنی وگرنه واسه ادمی که بخواد شاد باشه& ...

تلقین نکردم 

ای کاش فقط می تونستین یه لحظه جای من زندگی کنین 

تا حالا شاهد خیانت پدرت به مادرت بودی؟

تا حالا مادرتو وقتی که می‌رفت پیش روانپزشک دیدی؟

تا حالا تو دادگاه طلاق بودی؟

تا حالا جون دادن بچتو دیدی؟

شاهد مرگ برادرت بودی؟

اگه بدونی هیچ وقت مادر نمیشی چی؟

دلیلی واسه شروع نمیبینم  مشکلم اینه  شروع کنم که چی بشه؟

چون هدف ما از زندگی تجربه چیزهای جدید و خوبه. ما باید به خودشناسی برسیم بعد برای تعالی افکار و روحمون تلاش کنیم. 

تلاش کن لبخندی به روی لب چند نفر بیاری. با این کار حال دل خودت هم خوب میشه. 

دنبال تجربه های جدید برو‌. کارهایی که دوست داشتی انجام بدی. اسکی، مسافرت، ...

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
تلقین نکردم  ای کاش فقط می تونستین یه لحظه جای من زندگی کنین  تا حالا شاهد خیانت پدرت به ...

بچتون فوت شده؟؟چرا

چند وقتش بود؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست