2777
2789

من یه پسر دارم که امسال میره دانشگاه 

خیلی استرس دارم میخاد ازم جدا بشه 

بچه های شما چند سالشونه 

شما هم همچین استرسی دارین 

حال روحیم خوب نیست اصلا

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

والا ۶ سالش میره اول و بسیار خوشحالم ک نصف روز نیست انشالله ک غیر حضوری هم نششششه صلوااات

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا حال روحیت خوب نیس  باید خوشحال باشی داره میره دانشگاه

نمیدونم 

دچار بحران روحی شدم 

از اینکه فقط یه بچه دارم پشیمون شدم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یه بچه داری قطعا بجاش هم خودت هم بچت خوب زندگی کردی نه مثل بعضی مادرا که چندتا بچه آوردن تو ۵۰ سالگی ...

اره خیلی خوب موندم خدا رو شکر 

اره خیلی خوب موندم خدا رو شکر 

خب خداروشکر؛باور کنید اونایی هم که بچه زیاد آوردن پشیمونن؛مامان من که فوبیای بچه داره به من می‌گفت بیشتر از یکی بچه نیار ولی خدا خواست و دومی رو هم داد

خب خداروشکر؛باور کنید اونایی هم که بچه زیاد آوردن پشیمونن؛مامان من که فوبیای بچه داره به من می‌گفت ب ...

خدا حفظشون کنه 

دوتا بچه خوبه 

بهتر از اینه تو سن من پشیمون بشی از تک فرزندی