2777
2789
عنوان

بیاین کمک اضطراری🤣😑

79 بازدید | 10 پست

عاقا تولد دوستمه ی مینی کیک فینگیل می‌خوام براش درست کنم حالا ی کادو کوچولو درحد ۶۰ ۷۰ تومن چی بخرم؟

خودم میگم ماسک صورت و اینا براش بخرم یا مثلا ی جفت گوشواره 

عقلم به جایی قد نمیده دیگه

یک عدد کنکوری بدبخت :/

روسری

تیشرت

البته با ۶۰  ۷۰ چیز قابل توجهی نمیشه

مگر لوازم آرایشی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاک بخر

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
روسری تیشرت

تیشرتم خوبه 

ولی زیاد رو شال و روسری مانور نمیدیم چون مثلا زیاد حساس نیستیم جفتمون برای همین زیاد دوست نداریم کادو بگیریم

یک عدد کنکوری بدبخت :/
لاکم خوبه ولی نمیزنه که🤣 ی عالمه لاک داره همه فقط تو قفسشن

گل طبیعی بخر

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده