2777
2789
عنوان

مرفولوژی ۱درصد

520 بازدید | 16 پست

سلام دوستان همسرم بعد ۳ سال دوا درمون و عمل هنوز مرفولوژیش ۱ هست امروز بازم همون بود میگه باید جدا بشیم.خیلی ناراحتم گفته بود خوب نشم جدا میشیم امروزم گفت میخواد از پیشم بره من نمیخوام زندگیم خراب بشه.میگه تو باید بچه دار بشی پای من نسوز.هرکی تجربه ای داره بگه.ممنون

چرا باید جدا بشین این همه بچه برین یکیشو فرزندی قبول کنین 

و اینکه یه عمل هست مستقیم از بیضه اقا اسپرم میگیرن با تخمک قاطی میکنن و جنین تشکیل میدن البته این آی وی اف هست و درمورد این عمل هم سرچ بکن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
چرا باید جدا بشین این همه بچه برین یکیشو فرزندی قبول کنین  و اینکه یه عمل هست مستقیم از بیضه ا ...

این قدر ضعیفه اسپرمش دکتر گفت نه آی وی اف میشه نه آی یو آی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه از زندگیتون راضی هستی نباید بخاطر یه بچه که ژلاق گرفت این همه کارهای تفریح خوش بگذرونین 

دوست منم بچه دار نمیشدن مشکل از سوهرش بود رفتن یه دختر بچه اوردن انقدر ناز هستش که اصلا ادم متوجه نمیشه این همه محبتکه بچه میکنن از کجا اومده شوهرش بخاطر دخترش هرکاری میکنه شماهم فکراتونو بکنین 

خود من پنج سال بچه دار نشدم یعنی میشد ولی سقط میشد مشکل از من بود ولی یبارمبه زبون نیاوردیم اسم طلاق رو چون همه زندگی بچه نیست میدونم خیلی سخته من خودم افسردگی گرفته بودم از حرفها از اتفاقات ولی اگه بهم میگفتن صددرصد بچه دار نمیشین دیگه یکار دیگه میکردمولی امیدتو از دست نده دیدی با همون مورفولوژی یک هم بچه دار شدین خدا رو چه دیدی خیای ناامید هستین

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اگه از زندگیتون راضی هستی نباید بخاطر یه بچه که ژلاق گرفت این همه کارهای تفریح خوش بگذرونین  د ...

یه بار سقط کردم دکتر میگه با اون یه درصد نباید بذاری باردار بشی وگرنه سقط میشه.دکترا آدم رو موش آزمایشگاهی میکنن

ما دوساله انواع دارو امتحان کردیم نشد هیچ تغییری نکرد

شماره ی ۱ 

هرشب یه دونه پنتوکسی و اسید فولیک

۲_دوبار در روز کپسول ژل رویال ولی تقریبا ۱۵ روز خورد فقط این قرصو 

۳ _قرص فارماتون و ولمن کانسپشن یک روز درمیون یعنی یه روز ولمن روزه بعد فارماتون ،روزی یه دونه همراه ناهار 

۴_ فرتیل اید و کانت بوست روزی دوبار همراه غذا 

موتیلیتی بوست گیرم نیومده بود ک بعد از ده روز گیرم اومد اونو هم هر روز همراه ناهارو شام میخورد 

حدوده ۱۵ روز شده بود ک کانت بوست تموم شد و دیگه نخریدم و فقط موتیلیتی بوست و فرتیل اید خورد 

۵_ قرص جلبک روزی دوبار  بهتره یک ساعت قبل از غذا باشه و به هیچ وجه قرص یا میوه ای ک ویتامین سی داره تا یه ساعت نخوره 

۶ _قرص آفرودیت روزی دوبار فقط همین ده روزه آخر خورد 

حجامت بین دو کتف 

و زالو درمانی هم کرد 

معجون خرنوب هر روز روزی دو قاشق بعدش یه استکان کاسنی بخوره 

معجون عسلو سیاه دانه روزی دوازده ساعتی یه قاشق مرباخوری

همه ی این کارهارو آقا باید انجام بده

ما دوساله انواع دارو امتحان کردیم نشد هیچ تغییری نکرد

عزیزم همه ی این کارارو ما تو یک ماه کردیم 

و اینکه زالو روی بیضه بزنه بعد بره آزمایش بده به احتمال خیلی زیاد شاهده تغییره چشمگیری میشید 

من همسرم همه چی صفر بود تعداد ۸ میلیون 

ممنون عزیزم خدا خیرت بده.شما جواب گرفتی؟

آره عزیزم خدارو شکر برای ما که معجزه شد من دومیم هم تو این روزا بدنیا میاد ان شاالله به زودی خدا دامن شمارو هم سبز کنه 

تا جایی که میتونی کارایی که کردیم رو انجام بده گلم 

نمیشه که بچه برای خودمون نمیشه اون موقع

چرا بچه شماست اما اسپرم مال كس ديگه هست از اينكه بخواهيدداز همسرتون طلاق بگيريد كه بهتره 

توكل بخدا كار خدا نسد نداره انرشاالله معجزه خدا رو ببينيد خودتون باردار بشيد

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍