2777
2789
عنوان

بابام 😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 36 پست
عزیزم من درکت میکنم من مادرمو از دست دادم مادر منم بعد دو سه سال مریضی فوت شد بقیه بلدن مشیر بزنن هم ...

بله درسته من الان حاضرم هر کاری بکنم یه بار دیگه بابام و ببینم ولی دیگه نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته من الان حاضرم هر کاری بکنم یه بار دیگه بابام و ببینم ولی دیگه نمیشه 

دقیقا منم ولی دیگه مادرم نمیتوتم ببینم 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

خدا بهت صبر بده🖤🖤تسلیت میگم غم اخرت باشه... ان شالله همیشه تاپیک بزنی ک عروسیه و اینا.... من تا حالا عزیز از دست ندادم و امیدوارم ندم((((: چون بزرگترین ترسم از دست دادن عزیزانمه🖤((:

Carter.intp
خدا رحمت کنه ،هنوز درک نکردم ادمایی ک عزیزی رو ازدست میدن و میان توگوشی 

عزیزدلم آدما وقتی سوگوار میشن ، نیاز جدی به حضور بقیه دارن که تسلی شون بدن . حالا چه حضوری چه غیرحضوری  لازم دارن که حضور کسی رو حس کن . فلسفه ختم یکیش به‌این خاطره

مرنج و مرنجان
خدا رحمتش کنه منم یک سالم ک بود بابام فوت شد هیچی ازش یادم نیست تنها چیزی ک دارم یه قابه عکسه  

عزیزم خیلی سخته من بابام چند روز پیش گفت من همه ی زندگیم خوب بود بجز داغی که دیدم بابایی من داغ اولاد دید خیلی سخته من دادشمو شب عروسی خواهرم از دست دادم 

خانوادت درچه حالن ، مادرت  

مامانم حالش خیلی بده میگه دیگه بی کس شدم خواهرم هم طبقه بالاشون زندگی میکرد بلاخره هر ثانیه بابام رو میدید خیلی براش سخته برای هممون سخته مامانم میگه هر چی صداش کردم دادشم هم اونجا بوده هر شب یکی پیش بابام بیدار میماند دادشمم میگه خیلی بد بود جلوت فوت عزیزترین رو ببینی 

مامانم حالش خیلی بده میگه دیگه بی کس شدم خواهرم هم طبقه بالاشون زندگی میکرد بلاخره هر ثانیه بابام رو ...

خدا بهشون صبر بده ، غم سنگینیه مخصوصا که توی  مدت کوتاهی اتفاقی افتاده . خودت دوری از بقیه

مرنج و مرنجان
خدا بهشون صبر بده ، غم سنگینیه مخصوصا که توی  مدت کوتاهی اتفاقی افتاده . خودت دوری از بقیه

نه دو سه تا کوچه فاصله داریم من پنجشنبه خوابیدم ولی دیروز  به من که نگفتن من ناراحتی قلبی دارم رفتم اونجا دیدم پارچه سیاه زدن در خونه در صورتی که گفته بودن بیا میخوای یک ببریمش دکتر