utopian مدیر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 3085 عنوان جیغغغغغغغغ😫😫😫😫 | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 56 پست هیچی فقط دلم میخواد جیغ بکشم این چه زندگیه کوفتیه من دلم میخواد عاشق بشم یکی عاشقم بشه یکم رنگ بگیره این زندگی دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋 1401/05/30 | 01:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰saragooliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2356 خودمم همونو میگم مامانم میگه سورمه ای 😅همون مشکی و بخرم پس دو تارای شد 😅😅😅احساسم گفت عکس اولی کیوت تر ودلبر ترهبازم سلیقه ها فرق میکنهاحترام بذار به تظر بقیه ولی به دل خودت زندگی کن دختر💝 [[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 3085 نه من دوتا شال بینشون شک داشتم گذاشتم دقیقا ۵۰.۵۰ شد 🥲بین این دوتا 🙄 گفتم تاپیک خودتونه سریع دختر خاله شدی😂😂دوتاش خوبه عزیزم دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
عروسک_خجالتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 4041 واقعا😑 نه این از بچگی رو من کراشه خودم حس میکنم برا من بی دی اس ام داشت خودش گف فک میکنم تو مورد خوبی هستی برا همین انتخابت کردم😬
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 3085 برا من بی دی اس ام داشت خودش گف فک میکنم تو مورد خوبی هستی برا همین انتخابت کردم😬 یعنی چی؟ دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
عروسک_خجالتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 4041 یعنی چی؟ دوس داشت ارباب باشه منم برده .منو ببنده حین. . . .😬
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 3085 نمیدونم کی بود ولی نظر سنجی گذاشته بود اگه گوه بخورم پریود میشم؟ بله خیر ۷۰ درصد گفته بودن ... 😂😂 دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 3085 دوس داشت ارباب باشه منم برده .منو ببنده حین. . . .😬 وای😑😑 دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
عروسک_خجالتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 4041 وای😑😑 همکلاسیمم هست میگفت هر وقت میبینمت این حسه قوی تر میشه . ۲۰ روز دیگم دانشگاها باز میشه
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 3085 همکلاسیمم هست میگفت هر وقت میبینمت این حسه قوی تر میشه . ۲۰ روز دیگم دانشگاها باز میشه وای ..گیر این عتیقه ها نیافتم🤭 دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16791 😅😅😅 احساسم گفت عکس اولی کیوت تر ودلبر تره بازم سلیقه ها فرق میکنه احترام بذار به تظر بقیه ولی ... مرسی عزیزم اره همونو سفارش دادم 😍🥰 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16791 گفتم تاپیک خودتونه سریع دختر خاله شدی😂😂 دوتاش خوبه عزیزم 😂😛دختر خاله بودم نه اخه یه مدل دیه شم خریدم از بین این دوتا مشکی و خریدم 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
شاقاسمم عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3637 جیغغغغغغغدوست داری زندگیت چرنگیبشه؟🤣 زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.
melodi80 عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 3307 جیییییییغغغغ😐😂 واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪. قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️