2789
عنوان

جیغغغغغغغغ😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 56 پست

وای من یه تاپیک دیدم گند زده شد تو حالم 

بابا هر چیو نباید گفت 

درمورد عروسکای جنسی لولیتا بود 😭 تروخدا بگین دروغه 😐

انقد ترسیدم ک میخوام تمام قرار هامو کنسل کنم دیگ از خونه بیرون نرم 😑

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق نشو عاشقی درده همش من راهشو رفتم اگرم میشی عاشق یه کسی که لایقشه یشو که اون دردی میکشی لااقل ار ...

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
جییییغ😂🥴من هرچی نظر سنجی تواین سایت میذارم ۵۰.۵۰میشه 

نمیدونم کی بود ولی نظر سنجی گذاشته بود اگه گوه بخورم پریود میشم؟ 

بله

خیر

۷۰ درصد گفته بودن بله😅

مردم ازخنده منم بله روزدم گفتم ببینم چی توی ذهنش گذشته این نظرسنجی روگذاشته🤦🏻‍♀️😐

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
وای من یه تاپیک دیدم گند زده شد تو حالم  بابا هر چیو نباید گفت  درمورد عروسکای جنسی لولی ...

هااا😑

دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋

نمیدونم کی بود ولی نظر سنجی گذاشته بود اگه گوه بخورم پریود میشم؟  بله خیر ۷۰ درصد گفته بودن ...

نه من دوتا شال بینشون شک داشتم گذاشتم دقیقا ۵۰.۵۰ شد 🥲بین این دوتا 🙄

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
سیاهه سیاهه.لذتی توش نیست.اونی عاشقت میشه که نمیخوایش وعاشق اونی میشی که نمیخوادت.تمام

این بده😫

نه من دوتا شال بینشون شک داشتم گذاشتم دقیقا ۵۰.۵۰ شد 🥲بین این دوتا 🙄

انتخاب سخته

ولی حقیقتا من اولی به دلم نشست😍

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
انتخاب سخته ولی حقیقتا من اولی به دلم نشست😍

خودمم همونو میگم مامانم میگه سورمه ای 😅همون مشکی و بخرم پس دو تارای شد 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
حتی یکیشون که فک میکردم واقعا دوسم داره خودش اعتراف کرد که واسه هوسش خواستتم

واقعا😑

نه این از بچگی رو من کراشه خودم حس میکنم