utopian مدیر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2897 عنوان جیغغغغغغغغ😫😫😫😫 | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 56 پست هیچی فقط دلم میخواد جیغ بکشم این چه زندگیه کوفتیه من دلم میخواد عاشق بشم یکی عاشقم بشه یکم رنگ بگیره این زندگی دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋 1401/05/30 | 01:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opyuhugygy عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3986 سیاهه سیاهه.لذتی توش نیست.اونی عاشقت میشه که نمیخوایش وعاشق اونی میشی که نمیخوادت.تمام حق 🙂 شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
shazde_kocholo1155 عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1621 وای من یه تاپیک دیدم گند زده شد تو حالم بابا هر چیو نباید گفت درمورد عروسکای جنسی لولیتا بود 😭 تروخدا بگین دروغه 😐انقد ترسیدم ک میخوام تمام قرار هامو کنسل کنم دیگ از خونه بیرون نرم 😑 نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊
sara___s عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 21793 عاشق نشو عاشقی درده همش من راهشو رفتم اگرم میشی عاشق یه کسی که لایقشه یشو که اون دردی میکشی لااقل ار ... "خدا "حواسش به قلبت هست... کاربر97
_گوگولی_ عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 12864 اره تموم شد خدا رو شکر...🥲 راحت شدی من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2897 بیگیر بیشین سر جات وگرنه بعدش از شکست عشقی جیغ میزنی 😂😂زندگی یکنواخت حال بهم زن تره دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
عروسک_خجالتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 4041 من یکی هست ولی من دوسش ندارم البته حدس میزنم حتی یکیشون که فک میکردم واقعا دوسم داره خودش اعتراف کرد که واسه هوسش خواستتم
۰۰saragooliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2356 جییییغ😂🥴من هرچی نظر سنجی تواین سایت میذارم ۵۰.۵۰میشه نمیدونم کی بود ولی نظر سنجی گذاشته بود اگه گوه بخورم پریود میشم؟ بلهخیر۷۰ درصد گفته بودن بله😅مردم ازخنده منم بله روزدم گفتم ببینم چی توی ذهنش گذشته این نظرسنجی روگذاشته🤦🏻♀️😐 [[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2897 وای من یه تاپیک دیدم گند زده شد تو حالم بابا هر چیو نباید گفت درمورد عروسکای جنسی لولی ... هااا😑 دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
بیکرانم عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 2892 اره تموم شد برا توام جیغ دست هورا بکشیم؟یا لازم نیست شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16792 نمیدونم کی بود ولی نظر سنجی گذاشته بود اگه گوه بخورم پریود میشم؟ بله خیر ۷۰ درصد گفته بودن ... نه من دوتا شال بینشون شک داشتم گذاشتم دقیقا ۵۰.۵۰ شد 🥲بین این دوتا 🙄 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2897 سیاهه سیاهه.لذتی توش نیست.اونی عاشقت میشه که نمیخوایش وعاشق اونی میشی که نمیخوادت.تمام این بده😫 دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
۰۰saragooliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2356 نه من دوتا شال بینشون شک داشتم گذاشتم دقیقا ۵۰.۵۰ شد 🥲بین این دوتا 🙄 انتخاب سختهولی حقیقتا من اولی به دلم نشست😍 [[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16792 انتخاب سخته ولی حقیقتا من اولی به دلم نشست😍 خودمم همونو میگم مامانم میگه سورمه ای 😅همون مشکی و بخرم پس دو تارای شد 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2897 حتی یکیشون که فک میکردم واقعا دوسم داره خودش اعتراف کرد که واسه هوسش خواستتم واقعا😑نه این از بچگی رو من کراشه خودم حس میکنم دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋