2777
2789
عنوان

پرولاکتینم خیلی عدد عجیب غریبیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7402 بازدید | 88 پست

شما پرولاکتینتون ۱۵ نرماله اگه بالا بود کنارش ستاره میزد

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom
وای میشه من پرولاکتینم ۱۲۰ بود ام آر ای دادم قرص مصرف میکنم  از سینه تون شیر میاد؟

جواب ام آر آی تون چی بود؟

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرولاکتین من زده ۱۵ 😑😑 درسته بنظرتون؟! نه به عدد شما نه به من !

آره نرماله

بله متاسفانه اگر زیاد تحریک داشتید موثره  میزان خواب و بیداری هم قبل از ازمایش رعایت کردید؟

بیاری رو رعایت کردم ۴ساعت بعد بیداری آزمایش دادم

وای میشه من پرولاکتینم ۱۲۰ بود ام آر ای دادم قرص مصرف میکنم  از سینه تون شیر میاد؟

آره فشار میدادم یه چیز سفید میومد ولی چند روزه بی رنگه

جواب ام آر آی تون چی بود؟

من هشدار تومور پرولاکتینوما داشتم وقتی ترشح غده هیپوفیز زیاد باشه اون هورمون به شکل توده درمیاد ولی للان کابرگولین مصرف میکنم البته من از ۱۶ سالگی متوجه شدم بالاعه تا الان که ۱۹ سالمه ولی حتما پیگیر باشید اگه بالاعه ام آر ای بدید

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

پرولاکتین چرا اینطوریه

گاهی رنج نرمال آزمایشگاه عدد دو رقمی زده ولی گاهی تا نزدیک ۵۰۰هم نرماله

بیاری رو رعایت کردم ۴ساعت بعد بیداری آزمایش دادم

عزیزم سینه تون نباید تحریک بشه 

رابطه جنسی نباید داشته باشید 

و سینه تون رو نباید فشار بدید 

از پوشیدن لباس تنگ و سوتین هم شب قبل از ازمایش باید خودداری کنید

من هشدار تومور پرولاکتینوما داشتم وقتی ترشح غده هیپوفیز زیاد باشه اون هورمون به شکل توده درمیاد ولی ...

من چون تیروییدمم خیلی کم کاره دکتر گفت اول اینو نرمال کنم ببینم پرولاکتین هم همراه این نرمال میشه یانه

دکتر گفت احتمال زیاد پرولاکتینت بالاست از سینهام ترشح زیاد میاد ولی ازمایشم نرماله 

شرایط ازمایش رو رعایت کردید که شب قبل باید کاملا استراحت میکردید صبح ام که بیدار شدید باید حدود سه ساعت هشیار باشید بعد ازمایش هورمونی بدید