2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس خاصی ندارم مرسا جان.
خودم فکر میکنم علتش نشستن های طولانی مدت و استفاده از دستشویی عمومی باشه.
وقتی از 7 صبح تا 4 بعد از ظهر با مانتو و شلوار و لباس زیر رو صندلی بشینی بهتر از این نمیشه!

حسنا برای من خارش و سوزش نداره، فقط ترشح دارم
منم فکر می کنم این دستشویی محل کار منو اینطوری کرده ولی کاری نمیشه کرد الان 4 روزه که دیگه شلوار جینم نمیپوشم ولی فایده نداره
مهدیا مال منم همیشه فقط ترشح بود این دفعه خارشم بهش اضافه شده
منم تازگی زخم گرفتم ترشح که چی بگم
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
منم تازگی زخم گرفتم ترشح که چی بگم
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
بچه هازخم ندارید ازعسل استفاده کنیدطبیعی عالیه من یه ذوره گذاشتم الان نیترسم بزارم بخاطرزخمم
2790
2778
2791
2779
2792