معمولا برای تولدای تعداد پایین تو شهر ما یه جاهایی رو اجاره میدن میگن بهش پانسیون تولد
یه اتاق کوچیکه تزیین میکنن برای عکس وفیلم ورقص واینا
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
خوشبحالت من مثل سگ پشیمونم تولد ۱۸ سالگیو ساده ترین تولد عمرم گرفتن البته اونا باید برام می گرفتن که اونجوری نگرفتن یه کیک ساده مامانم پخت با دو تا بادکنک زد همه سالها مهمون دعوت می کردن کیک میخریدن 😐😐
خود اتاق بین 500 تا 700 . بستگی به جاش و کسی که اجاره اش میده داره
تزیینات و موسیقی و بار و سلف مزه رو هم اگر بخوای باهاشون هماهنگ کنی یک به بالا میشه ولی اختیاریه از بیرون هم میتونی بگیری اینارو
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...