چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
چون میدونه هستی ترسی نداره واسه از دست دادن بنظر من هیچ چیزی ارز ...
کاش بمیرم زیر بار این همه عذاب کاااااش😭😭😭😭
اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
آره واقعا مجبور میشه آدم با بیمحلی ها خیلی از رفتار ها کنار بیاد که مبادا از دستش بده ...
ی قانونی هست ک نباید بترسی از رفتنش ،بترسی میره شک نکن،،،لامصبا قلق دارن باید محل نزاری دنبالت راه میفتن نزدیک بشی بفهمن خیلی دوسشون داری پا ب فرار میزارن مثل ی ماهی میمونه ماهس خب لیزه هر جی سفت تر بگیریش لیز میبره