2777
2789
ن اونقد خودمو ناراحت کردم تو سن ۱۹سالگی دستام میلرزهـ ناراحتی معده گرفتم رو دستم داغ گزاشتم ک زیاد ...

خدا بدلت آرامش بده....واقعا بعضیا ارزش ناراحتی ندارن....قربون امام حسین کاش ی نیم نگاهی بهمون کنه بحق این وقت اذان 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرین بار هفته پیش دیدمش و خیلی دلتنگشم😔

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
دعاکنید اونی که میخوام عاشقم شهه🥺🥺🙃🙃

عزیزم اگه عشقتو مثل ما دو طرفه باشه 

بهم نرسید چی 

این حالمو برا دشمنمم نمی‌خوام 

😢😭😭😭😭😭😭💔💔💔

منم مثل تو میگفتم. کاش عاشقم شه 

عاشقم شد ولی آخرش بهم نرسید یم 

اینم بگم من به اجبار با پسر خالم نامزد کردم

کاش فقط یه لحظه ببینمش 

و اینکه ما ترک هستیم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

چون میدونه هستی  ترسی نداره واسه از دست دادن     بنظر من هیچ چیزی ارز ...

کاش بمیرم زیر بار این همه عذاب کاااااش😭😭😭😭

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
آدم باید از نوجونبش و جونیش نهایت لذتو ببره،بعدم ازدواج کنه درسته عشق وعاشقی خیلی لذت داره ولی چندی ...

عشق بیاد نمیپرسع

یهو دیدی ضربان قلبت رفت بالا هیجان زده ای ذوق میکنیـ

خب جواب این قلب لعنتیو چی بدی مگ اصلا میتونی جوابش بدی

آدم باید از نوجونبش و جونیش نهایت لذتو ببره،بعدم ازدواج کنه درسته عشق وعاشقی خیلی لذت داره ولی چندی ...

آره واقعا

مجبور میشه آدم با بی‌محلی ها خیلی از رفتار ها کنار بیاد 

که مبادا از دستش بده 

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
عشق بیاد نمیپرسع یهو دیدی ضربان قلبت رفت بالا هیجان زده ای ذوق میکنیـ خب جواب این قلب لعنتیو چی بد ...

🙂دست خود آدم نیست 

ولی  خب اگه آدم به اونیکه بخواد نرسه مطمئنن یکی بهتر سر راهش میاد  که واقعا عاشقش باشه 

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
آره واقعا  مجبور میشه آدم با بی‌محلی ها خیلی از رفتار ها کنار بیاد  که مبادا از دستش بده ...

ی قانونی هست ک نباید بترسی از رفتنش ،بترسی میره شک نکن،،،لامصبا قلق دارن باید محل نزاری دنبالت راه میفتن نزدیک بشی بفهمن خیلی دوسشون داری پا ب فرار میزارن مثل ی ماهی میمونه ماهس خب لیزه هر جی سفت تر بگیریش لیز میبره