2777
2789
عنوان

میخوام جداشم ولی نمیدونم چجوری

193 بازدید | 11 پست

ببینید من ۴ ساله با یکی تو رابطه مجازی هستم ولی خب قصدش جدیه همش درحال کار کردن و پول دراوردنه واسه زندگی همه چی براش جدیه خونوادش میدونن بابا مامانش یبار اومدن و منو دیدن 

اما الان واقعا خستم نمیخوام ادامه بدم میخوام جدا شم اصلا شبیه ایده ال من نیست از طرفی همش چت چت چت چشم ب هم زدیم شد ۴ سال و همش دوری و ندیدن و نبودن خیلی پسر خوبیه ولی خب انقدر مرد و محکم نیست برای زندگی

بنظرتون چجوری تموم کنم؟ چی بهش بگم اصلا کات کنم یا ن؟ خیلی دوراهی بدیه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات کن..وابستگیه....ازدواجی ک با وابستگی شکل بگیره به درد نمیخوره....

چجوری بهش بگم؟ چی بگم؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
مطمعن باش زياد كار كردنش بخاطر تو نيست بخاطر جيبو اينده خودشه  كسي ك كسيو بخواد يكاري ميكنه دل ...

یعنی چی دلشو قرص میکنه؟

بگو خسته ام احساس میکنم وابستگی پیش اومده...دوس ندارم تو یه شهر دیگه برم ...از این بهونه های الکی...

بنظرت ول میکنه؟

بنظرت ول میکنه؟

نمیدونم..عزیزم بستگی داره ک ب چه شدت وابستت شده....

ولی وقتی میدونی تیکه تو نیست بکش کنار....زندگیتو خراب نکن...ازدواج کردن شهرت نیست

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم..عزیزم بستگی داره ک ب چه شدت وابستت شده.... ولی وقتی میدونی تیکه تو نیست بکش کنار....زندگیت ...

خیلی وابسته ست خیلییییی چندین بار حرف جدایی زدم تهدید ب خودکشی کرد گریه کرد التماس کرد وای اصلا نمیدونم چطور بگم ولی من نمیخوامش نمیدونم چرا 

خیلی وابسته ست خیلییییی چندین بار حرف جدایی زدم تهدید ب خودکشی کرد گریه کرد التماس کرد وای اصلا نمید ...

خب زیادی ب خودت وابستش کردی...عزیزم ب مرور...الکی بهانه بیار ک میری سرکار ...خسته ای ...وقت نداری...مثلا هفته اول یه روز درمیون باهاش حرف بزن...هفته دوم دو روز درمیون ب همین روال پیش بری درست میشه...

یکم باهاش با دلسردی و بی حالی صحبت کن...نتیجه میده..انشاا... 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40