2777
2789

چک میکنید؟ من زیاد تاپیک موضوع خانوادگی نمیزنم. اگه هم بزنم تو طول هفته میدم نی نی یار پاک کنه. الانم اگه چندتا تاپیک خانوادگی دارم هنوز ندادم نی نی یار خذف تاپیک. امروز یه مشکلی داشتم تاپیک زدم یهو یه خانمی اومد تو تاپیکمو باهم بحثمون شد. در عرض چند ثانیه کل شجره نامه کاربری منو درآورده بود😆 می‌گفت اره تو فلان جا فلان تاپیکو زدی و..  با اینکه هیچوقت نی نی سایتو جدی نمی‌گرفتم ولی خیلی بهم برخورد این دفعه در حدی که تاپیکمو دادم نی نی یار پاک کردو و بعدشم تصمیم گرفتم لغو کاربری بزنم. خواهشاً اگه با یکی دعوا میکنید از تاپیکای خانوادگی یا مشکلاتش سوء استفاده نکنید❤️❤️🙏

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه همیناس تاپیک نمیزنم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
اینا همونایی هستن ک تو واقعیت دعواشون بشه کل شجره نامه طرف رو ب روش میارن بهشون میگن نامحرم

دقیقا امروز گفتم خدا به داد اطرافیانشون برسه. فکر کن اینجا مجازی بود و خیلی اطلاعاتی از ما نداشتن اینطوری میکنن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ولی بنظرم نی نی یار نباید پاک کنه

من خودم امروز برای اولین بار همچین کاری کردم

دختره میگفت بنز دارم ولی خوشبخت نیستم و خیلی کلاس میومد شوهرم فلانه و...

رفتم تو تاپیکش دیدم مجره داشت میگفت بابام نمیزاره ناخونانو کاور کنم🥴😂

حالا یه دختره دیروز تو شهری رد شده بود داشتم کمکش میکردم و تجربه اونایی ‌که دفه اول قبول شدنو بهش میگفتم 

رو پیام یه بی اعصاب ریپ زدم

حالا هی میگه تو نمیدونی من میدونم  دیگه ریپ نزدم

خب من میدونم خیلیا دفه اول ردن ولی دلیل نمیشه آدم روحیشو برا دفه اول ببازه انقد بدم میاد از آدمای اسکل

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز