2777
2789
عنوان

شن ریزه در مدفوع

4857 بازدید | 26 پست

من یک هفته پیش سیب کال خورده بودم و شکمم سفت شده بود و اذیتم میکرد بعد مقدار زیادی انجیر و گلابی خوردم الان اون مشکل رفع شده فقط داخل مدفوع (با عرض پوزش) مقدار زیادی شن ریزه هست و عمل دفع رو برام دردناک کرده و دهانه مقعد تنگ شده

کسی اینطوری بوده؟ چیکار کنم بهتر شم

تاوان عملت را پس میدهی چه خوب کنی چه بد کنی (ک م خ)

شن ریزه اونجا چیکارمیکنه 

هسته انحیره توی گوه اونشکلی دیده میشه عمو

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا سنگ کلیه داری باید بری ازمایش بدی و بری سونو

مدفوع از کلیه رد میشه؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
احتمالا سنگ کلیه داری باید بری ازمایش بدی و بری سونو

نه سنگ کلیه ندارم احتمالا همون انجیرا دردسر ساز شدن

شیافی میشناسید حداقل دردشو آروم کنه

تاوان عملت را پس میدهی چه خوب کنی چه بد کنی (ک م خ)

چرا وقتی کسی به کمکتون نیاز داره اینطوری جواب میدین؟ نمیدونین تاپیکو ترک کنید نه اینکه با این الفاظ ...

شن در مدفوع فکر میکنم از کم ابی بدنه

از نظر پزشکی زیاد بررسی نمیشه

شن در ادرار مهمه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز