2777
2789

ببینید شرایط خودم و بگم اول:

من مطلقه ام جداشدم 23 سالمه پدرم اسم و رسم داره و شغل اداری خیلی خوبی داره(ببخشید نمیتونم واضح بگم) تعریف نمیکنم از خودم ب خوشگلی توو فامیل معروفم قدبلند.دانشجو مقطع کارشناسی ام چون بخاطر ازدواج ناموفقم دیر رفتم دانشگاه.پدرم وضع مالیش خیلی خوبه.مادرمم تحصیل کرده است تنها ضعفی ک دارم موضوع طلاقمه

شرایط خاستگار:شناخت دارم رو اخلاقش اخلاقش همونه ک میخوام بدون کم و کاست.2تا واحد آپارتمان داره از خودش و ی ماشین دنا.گوشی آیفون پرومکس.لیسانس داره.شغلش آزاده.قیافشم خوبه.خانواده خوبی داره ولی پدر و مادرش از هم جداشدن

متاسفانه چون من قدم بلنده تقریبا هم قدیم و زیاد قیافش ب دلم نمیشینه شوهر سابقم خیلی هیکلی و قد بلند دائم توو ذهنم مقایسه میکنم

نمیدونم چکار کنم

😐🙄

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معذرت میخام بقول قلبت گووووووووه خوردی .

گزینه ی خوبیه برو

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

منم میگم گ..ه خوردی 🤣😐

قبول نکن هیکل  و جذابیت فیزیکی خیلی مهمه من طرف قبلیم هر چی تلاش کردم‌ نتونستم ولش کردم خودم قد بلند و هیکلی ام 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖