banomah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 1571 عنوان بچه میخام 171 بازدید | 10 پست الان سه ماهه اقدام میکنم و دکتر میگه هر ماه ک پری شدی بیا کنارم نشدی هم یه هفته بعد بیا ولی هر موقع رفتم بهم دارویه ال دی داد😔😭😭الا هیچی نداده و گفته خوبه ج سونو برو باردار شو ولی نمیشه😔😭😭😭😭😭بچه میخاممم😭😭😭😭قبلی رو از دست دادم الان ... خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍 1401/05/29 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 انقدر عجله نکن از خدا به زور نخواه عزیزم از ته قلبم دعا میکنم یه بچه سالم بهت بده بدون دردسر و استرسبرای ارامشت و خواسته دلت بیست تا صلوات میفرستم برات 😍 توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
dokhteeer عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 529 انقدر عجله نکن از خدا به زور نخواه عزیزم از ته قلبم دعا میکنم یه بچه سالم بهت بده بدون ... شما بارداریت تو اما تون خوندم صلواتم فرستادم
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 شما بارداریت تو اما تون خوندم صلواتم فرستادم قربونت برم ممنونم خیلی زیادمنم برات صلوات میفرستم به خواستت برسی توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
sama_kocholo عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 8804 عزیزم سه ماه که چیزی نیست صبر داشته باش گاهی یکسالم میکشه استرس داشته باشی بدتره
banomah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 1571 انقدر عجله نکن از خدا به زور نخواه عزیزم از ته قلبم دعا میکنم یه بچه سالم بهت بده بدون ... چقدر مهربونید مرسی عزیزم فداتشم انشالله گل پسرتو سالم بقل بگیری موقعی ک زایمان میکنی خاهشا برا ما منتظرا هم دعا کن 😭😭دلت پاکه حامله ای صدات زود ب خدا میرسه خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
banomah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 1571 عزیزم سه ماه که چیزی نیست صبر داشته باش گاهی یکسالم میکشه استرس داشته باشی بدتره نه خدا نکنه تا یک سال من میمیرم اونموقع😔 خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
dokhteeer عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 529 قربونت برم ممنونم خیلی زیاد منم برات صلوات میفرستم به خواستت برسی فدات شم مرسی عزیزم
sama_kocholo عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 8804 نه خدا نکنه تا یک سال من میمیرم اونموقع😔 وای عزیزم خیلی به نظرم زیادی داری حساسیت به خرج میدی چیز مهمی نیست اصلا