2777
2789
عنوان

بچه میخام

171 بازدید | 10 پست

الان سه ماهه اقدام میکنم و دکتر میگه هر ماه ک پری شدی بیا کنارم نشدی هم یه هفته بعد بیا ولی هر موقع رفتم بهم دارویه ال دی داد😔😭😭الا هیچی نداده و گفته خوبه ج سونو برو باردار شو ولی نمیشه😔😭😭😭😭😭بچه میخاممم😭😭😭😭قبلی رو از دست دادم الان ...

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر عجله نکن 

از خدا به زور نخواه عزیزم 

از ته قلبم دعا میکنم یه بچه سالم بهت بده بدون دردسر و استرس

برای ارامشت و خواسته دلت بیست تا صلوات میفرستم برات 😍

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
شما بارداریت تو اما تون خوندم صلواتم فرستادم

قربونت برم ممنونم خیلی زیاد

منم برات صلوات میفرستم به خواستت برسی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
انقدر عجله نکن  از خدا به زور نخواه عزیزم  از ته قلبم دعا میکنم یه بچه سالم بهت بده بدون ...

چقدر مهربونید مرسی عزیزم فداتشم انشالله گل پسرتو سالم بقل بگیری موقعی ک زایمان میکنی خاهشا برا ما منتظرا هم دعا کن 😭😭دلت پاکه حامله ای صدات زود ب خدا میرسه

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍