2777
2789
عنوان

حامله ام یعنی؟

595 بازدید | 59 پست

پنج روز تا پریودم مونده 

من جلو نمیندازم اصولا ولی یکی دو روز عقب میندازم

الان دیدم یه لکه تو لباس زیرم هست نه قرمز بود نه صورتی 

خیلی کمرنگ و مایل به قهوه ای اما قهوه ای نه ها

خیلی عذر میخوام دستمال کشیدم به خودم دیدم خیلی سبکه و انگاری رنگش رو با قرمز و صورتی و قهوه ای قاطی کرده باشی و یه رنگ خیلی کمرنگ در بیاد

علایم هم اونجوری که اکثر استاتر ها میزنن ندارم مثلا که بگم آی کمرم ترکید از درد و نمبتونم تکون بخورم و فلان 

فقط سینه هام دو روز بود که سفت شده بود و خیلی ریز و کم زیر شکمم به طور نامحسوس دلدرده

با این تفاسیر احتمال داره لانه گزینی باشه؟

یه دلم میخواد باردار باشم اما یه دلمم میخواد که اول کاهش وزن بگیرم بعد

یه چیز دیگه الان پد بهداشتی گذاشتم اما لکه بینیم پریود نشده

اگه حامله باشم کی میتونم بی بی بزنم که مطمعن شم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی دو روز از موعد بگذره بزنی میبینی،،دو دل بودن واسه بارداری خوب نیست،،اول تصمیم بگیر بعد

دو دل اونجوری نه 

من یه سال و نیمه منتظرشم  قشنگ جونمم میدم حامله شم 

اما دیروز با شوهرم قهر کردم 

حس میکنم حامله شم خیلی خوشبحالش میش🤔😬🤣

فرداهم صبرکن اگه بازم دیدی لکه قهوه ای بود میتونی بری ازمایش اگه هم اقدام نداشتی پریودمیشی

اقدام که بودم 

اما اگه فردا هم لکه بینی داشته باشم دیکه منتظر پریودی میشم

دو دل اونجوری نه  من یه سال و نیمه منتظرشم  قشنگ جونمم میدم حامله شم  اما دیروز با ...

بارداری گلم برو فردا ازمایش بده چون به این میگن لکه ی لانه گزینی شماهم که قبلا این اتفاق نیفتاده پس احتمال بارداری وجودداره

اقدام که بودم  اما اگه فردا هم لکه بینی داشته باشم دیکه منتظر پریودی میشم

من خودم تا چندروز لکه بینی داشتم فک میکردم پریودشم رفتم ازمایش دادم پارسال گف که بارداری تهدید ب سقطه که سقط شد چون من زودتر نرفتم جای دکتر 

علایم اولیه  پری و بارداری یکیه

علاوه بر اون علایم هرکس با فرد دیگه متفاوته

اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه

یکم صبر کن پری نیومد بی بی چک بزن و آزمایش بده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چون من خودمم یبار اینطوری شدم بعدچهارروز رفتم گف تهدید به سقطه همش چندتا لک قهوه ای میومد فک میکردم ...

ددیگ. حامله بودی.  چطوری قط شد؟؟؟

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.