2777
2789
عنوان

حامله ام یعنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 59 پست
من خودم تا چندروز لکه بینی داشتم فک میکردم پریودشم رفتم ازمایش دادم پارسال گف که بارداری تهدید ب سقط ...

ینی زودتر میرفتی دکتر میخاس چیکار بکنه؟؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری گلم برو فردا ازمایش بده چون به این میگن لکه ی لانه گزینی شماهم که قبلا این اتفاق نیفتاده پس ...

یعنی به این سرعت جواب میده😍

به نظرت اول بی بی چک نزنم بعد برم آزمایش؟

مبترسم کنف شم

ددیگ. حامله بودی.  چطوری قط شد؟؟؟

نه دیگه قط نشد بعدهم که ازدکتر اومدم خونریزیم بیشتر شد دلم وکمرم خیلی دردگرفت ب شیاف نرسید که بذارم قط بشه جنین سقط نشه همون شبش تاصبح دردکشیدم رفتم پیش دکترگفتم خونریزیم بیشتر شده گف خودش سقط میشه که دوباره شب کمردرد ودلدرد شدم سقط شد انگار یه تیکه ای ازوجودم کنده شد خیلی بدبود 

بلاخره حامله بودی یا نبودی🤨 خیلی زوره نیومده سقط شه ک😭

بله حامله بودم سقط شد چون که من فکرشونمیکردم همون روز اول که دیدم لکه قهوه ای نرفتم ازمایش بدم چندروز بعدش رفتم 

نه دیگه قط نشد بعدهم که ازدکتر اومدم خونریزیم بیشتر شد دلم وکمرم خیلی دردگرفت ب شیاف نرسید که بذارم ...

بی بی چک. اونموقع نزدی. ؟؟؟

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 
نه دیگه قط نشد بعدهم که ازدکتر اومدم خونریزیم بیشتر شد دلم وکمرم خیلی دردگرفت ب شیاف نرسید که بذارم ...

وای میتونم درکت کنم مخصوصا اگه منتظر هم بوده باشی

فعلا قصد بارداری نداری؟

ینی زودتر میرفتی دکتر میخاس چیکار بکنه؟؟

شیفاف میداد با شیاف میشد نگه داشت اما شاید خواست خدابوده که اون موقع بهم نداده که خداروشکر امسال دوباره اقدام کردم بارداریم موفق بوده 

یعنی به این سرعت جواب میده😍 به نظرت اول بی بی چک نزنم بعد برم آزمایش؟ مبترسم کنف شم

احتمال کم داره بی بی چک نشون بده اما میتونی دوتا بی بی چک مختلف بگیری بزنی ولی ازمایش زودتر نشون میده 

شیفاف میداد با شیاف میشد نگه داشت اما شاید خواست خدابوده که اون موقع بهم نداده که خداروشکر امسال دوب ...

خدا برات نگهش داره. مبارکه 

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.