2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم هم ارسال میکنم برای اون شخصی که ازتون خرید میکنه

ادرست پیجت میدی؟؟

یا ایدی تلگرام مفصل صحبت کنیم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
سلام حقوق هم دارین

سلام

سود شما به این صورته که هر لباسی که من عکس میدم بهتون میگم من فلان قیمت میدم مثلا ۱۰۰. شما به دوستاتون بگید مثلا ۱۲۰ 

هرطور خودتون دوس داشتید سود بکشید روشون

خوبیش به اینه که اصلا نه سرمایه گذاری میخواید بکنید نه اینکه زحمت ارسال و ... داشته باشید شما

مطمئنه دیگه؟

صددرصد

من مغازه هم دارم علاوه بر فروش اینترنتی

ادرس مغازه رو بهتون میدم و توی گروه واتساپ فروشم اضافتون میکنم

تا وقتی مطمئن نشدین همکاری نکنید. خیالتون راحت باشه هممون دنبال روزی حلال هستیم

صددرصد من مغازه هم دارم علاوه بر فروش اینترنتی ادرس مغازه رو بهتون میدم و توی گروه واتساپ فروشم اض ...

سلام دوست عزیز من میخوام همکاری کنم درخواست دوستیم رو قبول کنید لطفا

قایقی خواهم ساخت ...
بله عزیزم فرستادم خدمتتون 

منم درخواست دادم .لطفا بفرستید

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم