2777
2789
چرا گلم؟ ۷ اسفند ۱۴۰۰ 

میخواستم ببینم امسال باردار شدی یا پارسال

سال 97 زایمان کردم، همه بچه ها دختر بودن، سال 96 هم چهار تا از دوستام زاییدن همه پسر

میخواستم تخمین بزنم امسال چی بیشتره

سلام خانما  لطف جواب بدین من باردارم علاقه ب نمک لیمو دارم فقط چیزای ترش دوست دارم ب میوه علاقه ...

من شیرین دوس دارم از گوشت مرغ متنفرم‌

نینیمم پسره

به علایم توجه نکن زیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانما  لطف جواب بدین من باردارم علاقه ب نمک لیمو دارم فقط چیزای ترش دوست دارم ب میوه علاقه ...

پسرمنم همینم پسره نینی انشاالله سلامتی همه تودلیا🤲🤲❤️

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
دختر

برعکس احتمالا پسر چون رو جنین دختر بشدت تهوع صبحگاهی داره داره علاقه ب شیرینی داره البته شایداولاش ترشی هم بخوره  و سمت چپ هست.این تجربه خودم بود

یا رب نظر توبر نگردد
من شیرین دوس دارم از گوشت مرغ متنفرم‌ نینیمم پسره به علایم توجه نکن زیاد

چه جالب 

دقیقا علائم من و شما یکیه

منم عاشق شیرینی شدم از گوشت مرغ خیلی بدم میاد

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

معلومه پسر میخوای

ان شاءالله هم مال تو هم مال من یه گل پسر سالم و صالح باشه  صلوات

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
میخواستم ببینم امسال باردار شدی یا پارسال سال 97 زایمان کردم، همه بچه ها دختر بودن، سال 96 هم چهار ...

امثال همه پسرهرکی می‌شنوم پسره انشاالله خیره سال پسره امثال

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
امثال همه پسرهرکی می‌شنوم پسره انشاالله خیره سال پسره امثال

ان شاءالله 

برای منم لطفا صلوات بفرستید پسر سالم و صالح باشه 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
2790
2778
2791
2779
2792