2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس احتمالا پسر چون رو جنین دختر بشدت تهوع صبحگاهی داره داره علاقه ب شیرینی داره البته شایداولاش ت ...

نوه خالم پسر داره.تا ۴ ماه تهوع و بالا اوردن شدید داشت..دوستم دختر داشت از همون اول لیوانی ابغوره و ابلیمو میخورد.شیرینی رو اکثرا میگن پسره.

کلا علائم تو هر کس کلا فرق داره.حتی مادرایی ک دو تا از یک جنس دارن شاید علائمشون فرق کنه.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نه عزیزم تقویم چینی دروغه واسه من دختر نشون داد

من واسه هر کی گرفتم درست دراومده.سنتو درست گرفتی؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
بله عزیزم همه چی رو دقیق زدم کاملا اشتباهه .تو تاپیکها هم بگردی واسه اکثر اشتباه بوده

من تو تاپیک پولونیا واسه ۸.۹ نفر گرفتم درست بود..فقط یه نفر اشتباه بود.استثنا داره خیلی کم.

حتی یه خانم ادعا کرد اشتباهه واسش..تاریخاشو گفت براش گرفتم درست همون جنسیتی ک داشت بود.

حس میکنم پسره .چون میگی موهای پام زیاد شده ولی روش ابن سینا رو انجام بده محاله خطا کنه

چطوریه روش ابن سینا

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .
بله عزیزم همه چی رو دقیق زدم کاملا اشتباهه .تو تاپیکها هم بگردی واسه اکثر اشتباه بوده

ببین اینجا واسه دو نفر نگاه کردم.جنسیتش درست بود.

2790
2778
2791
2779
2792